Vad jag ser framemot 2016

 
+ Att jag fyller 18 år!!! 
 
+ KÖRKOOORT!!
 
+ Troligtvis någon resa med familjen/släkten? Vet inte riktigt än men något blir det, kanske vågar hoppas på att det äntligen blir Aruba detta året..?? :”)
 
+ UT PÅ KLUBBEN!! Hahah skämtosido, eller inte haha taggad ändå.
 
+ Big Slap med Ebba <3 Även ska vi bila upp till Göteborg och massa utgångar på det, när vi fyllt 18!
 
+ Årliga resan till Österrike med bästa släkten. Åker dit varje år, samma ställe, samma lägenhet, samma backar men ser framemot det mer och mer varje år :’)
 
+ Troligtvis ett bra och intressant år med Kalle, som vi lär oss supermycket av.
 
+ Ska åka på någon weekendresa någonstans med kompisar!
 
+ Verkligen komma igång med träningen, SKA göra det.
 
+ Skärpa mig och ta tag i livet ibland när de faller haha. Menar med det att blogga regelbundet (inte tappa det som jag gjorde förra året där i oktober), göra läxorna och inlämningarna så man inte har 100 saker sista veckan och försöka fota mer.
 
Bjuder på en gammal grapic som jag slängde ihop för ett år sen nu. Så kul att göra såna så måste sätta mig och göra fler. Hoppas ni har en bra lördag, de har jag bc Ebba is the house (hon sa att jag skulle skriva det ah) och vi har precis spelat lite sims och ska nu spela Just dance, amazing. Hörs imon xx

55 reaktioner till “Vad jag ser framemot 2016”

  1. Dagen jag tog körkort är en av dom bästa och galnaste dagen i mitt liv. Känslan utav att sätta sig i bilen köra iväg och sen plötsligt inse att man faktiskt kör själv – utan någon annan i bilen. Njut av den dagen när den kommer!

  2. Gud vad fin blogg du har! Det är alltid bra att ha saker man ser fram emot nu när det är mörkt och kallt.
    Lycka till med bloggen,kram

  3. Låter jättehärligt! Ångrar lite att jag inte tog körkortet när jag fyllde 18, hade kunnat göra så mycket mer men väntade tills jag blev 20 för hade mer tid då haha så skönt att ha körkort i alla fall! 😀 Nu blev jag sugen på att spela Sims också, har 4an men spelar i perioder – vilket jag tror alla gör med Sims i för sig hehe 🙂

  4. Åh ser också framemot 18års dagen och körkortet, även om det känns så fel (??) att fylla "vuxen ålder", eller är det bara jag?? haha 😀
    SV: Tack så mycket 😀

  5. Spännande! Du har en hel del att se framemot 🙂 Jag började skolan idag och ser framemot att bli färdig så snabbt som möjligt, så att jag kan resa och jobba sen! Och köpa lägenhet! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *