Snöiga porträtt på Kalle

Som ni ser så har jag faktiskt redigerat dessa på ett lite annorlunda sätt, eller ja annorlunda för mina bilder haha 😉 Lite sepia/gammeldags redigering. Tyckte det var fint med snön! Vad tycker ni? 🙂
Och ser ni all snö omg?!? De snöade hela dagen och detta var första dagen de kom snö till oss, sen nästa dag snöade de ännu mer!! Och nu idag har allt töat bort och det har regnat, jättekul 🙂 Kalle fick sig en rejäl snögalopp igår iaf, det tyckte han var heeelt lovely. Dock var det inte på en äng, egentligen skulle vi göra det idag, men ja haha, när jag vaknade hade allt försvunnit nästan.
 
Jag gråter rejält nu för att man måste snart fixa sig och lägga sig, asså nej?!?!? Vill stanna uppe till 3 och bara kolla Vänner please <333 Och att man måste gå upp imon vid halv 7, det är inte ens roligt. Jajajaja som sagt bara sportlov om 6 veckor, och då får jag som vanligt 2 veckors ledighet för ska till Österrike <3
Förövrigt var det jättegott med lutfisk hos farmor och så underbart att träffa släkten, de är bäst <3 Imon ska jag inte hitta på så mycket, först skolan då, tyvärr haha. Men sen när jag kommer hem kommer det vara mörkt, goals <3 För slutar sent imon också haha vad kuuuul. Måste hitta på något med Kalle då han fick vila idag.
 
Nu ska jag fixa mig sen blir det Vänner resten av kvällen, kan ändå inte bli bättre avslut på en söndag haha! Hoppas ni kommer ha en bra kommande vecka, ska ni hitta på något speciellt? xx

35 reaktioner till “Snöiga porträtt på Kalle”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *