Projekt – En dag i stallet.

Hade ett projekt i skolan på Mediaproduktion, vi skulle göra ett bildreportage om något vi älskade eller ja vad som helst. Så jag gjorde givet en dag i stallet då! Dels för att man kan få många bilder men även för att det är ju det jag älskar! Så låter bilderna tala för sig själv. Blev lite halvdåliga i slutet tyckte jag, för de blev mörkt så snabbt, men gjorde det bästa av det iallafall!!
 
Jag har precis fixat klart mig efter ha varit i stallet. Ska som sagt till farmor och träffa släkten och äta lutfisk, igen haha. Gjorde det hos mormor&morfar i onsdags 😉 Älskar det! Igår gjorde jag också lite småfix på bloggen. La till en favicon (vänster i adressfältet där uppe, en liten bild som de står I.N på) och sen ävem en pilknapp som kommer upp längst ner till höger när ni scrollat ner på bloggen lite, så kommer ni snabbt upp igen!
Idag är också sista dagen på lovet, hemskt :((( Är inte alls taggad på skolan menmen, bara 6 veckor till sportlov! Hoppas ni får en toppen söndag, hörs kanske ikväll xx

40 reaktioner till “Projekt – En dag i stallet.”

  1. Åh gud vad fina bilder!! Så mysigt stall 😀
    Sv: Tack snälla fina <3 Nej hästvärlden är långt ifrån enkel.. 🙁 Jag hoppas också att det kommer bli bra, i dagsläget är det dock så jäkla svårt att veta vad som kommer bli bra och inte :/ Så ja.. Vi får väl se, allt får sig väl en lösning till slut antar jag :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *