Oaktiv

De senaste bilderna från insta, heter idalinneacaroline där om ni vill följa :*
Snart gått en månad sen jag bloggade sist, what?!? Tiden går så himla snabbt och den räcker inte till något som vanligt haha. Och nu är jag i underbara Österrike med släkten, bästa seriöst. Dock är vädret inte bra alls, så stannade nere idag. Därför hinner jag slänga upp detta inlägg hehe. Men ja vad har hänt mer sen sist. Massa i skolan då jag är borta nästa vecka från skolan med, hade sportlov v8 liksom hehe. Kalle har varit mycket duktig och han kan nu stegra på kommandoooo (+ lite mer ggr när han tror jag ber om de haha lol). Hittade äntligen ett sätt att lära honom, och då tog de typ 2 dagar sen var de inga problem på kommando.
Vet ej riktigt hur de blir med bloggningen nu framöver om jag ska bli ärlig. Kommer inte sluta blogga, aldrig. Men kanske tar en liten paus nu bara för de är så mycket och för att vädret suger (de förstör mitt liv, tänk om man bott i Australien tex skulle aldrig blivit oinspirerad haha). Men när vi kommit hem från Österrike får jag hoppas att våren verkligen är påväg och blommor börjar komma och allt. Då kommer jag få mycket mer inspiration, sen är de ju bara tiden jag behöver prioritera mer haha, men de löser sig. Hoppas ni har de toppen xx
Och btw har jag ej svarat på några kommentarer eller något på jättelänge, gör de när jag hinner o har tid och allt haha.

24 reaktioner till “Oaktiv”

 1. Vinnaren av månadens blogg är nu uppe på bloggen, kolla in om det var du som vann! 😀
  Om inte så kommer en ny chans redan imorgon! kram

 2. Alla behöver ledigt någon gång, du förtjänar en paus du också. Ingen stress, men saknar dia bilder (ger mig något att längta efter) haha. Njut av semestern och din blogg-ledighet!
  Kram ♥♥

 3. Hoppas du får tillbaka inspirationen snart 🙂 Mysiga bilder och hoppas du har det bra i Österrike!
  Svar:
  Tack söta du ♡
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *