My blog space

Här sitter jag oftast och bloggar och fixar!! Fixade denna vägg med alla foton för inte jättelängesen, tog ett bra tag kan jag säga haha.
 
Idag har jag varit nästan hela dagen i stan. Skolan slutade redan vid 11 då lektionen efter det var inställd. Åt thai med girlsen i stan och sen gick vi i stan ett bra tag för att leta efter klänning m.m till Valborg som är imon! Mycket mys var det <3 Hittade efter att ha gått i alla butiker (som typ är 2 st haha) i lilla Karlshamn äntligen något att ha på mig imon. Ett linne med en tajt kjol, så det ser ut som en klänning, testade det alldeles nyss igen och är mycket nöjd. Sååå taggad på Valborg imon då det är fest hos Alice, kommer äga :* Var sen hos Moa ett tag och vi testade outfits och hon provsminkade sig osv. Blev hämtad och sen skulle vi och hämta ut McLaren, som jag längtat haha <3 Kom hem och cyklade upp till stallet en snabbis för att fixa Kalle och sen kom jag hem och åt en jättegod middag som pappa hade lagat, såå gott var det!
 
Ska sätta mig och redigera lite bilder nu och fixa inlägg till imon då jag troligtvis inte kommer hinna sitta vid datorn. Fest på kvällen och vid 13.00 ska vi till min fabrors fru (moster? asså vet inte vad man ska kalla det liksom, känns så dumt och säga fabrors fru liksom, är som en moster för mig haha) som ska ha en födelsedagsbrunch för hon har fyllt 40 år. Sen ska jag hinna fixa Kalle och allt med, så blir rätt så stressigt imon! Men förbereder nog ett tidsinställt. Hoppas ni kommer ha en superbra Valborg imon xx
0

44 reaktioner till “My blog space”

 1. Men alltså, hur snyggt? Wow!! Själv har jag ett basic skrivbord, en text på väggen, några doftljus och pennor, ha-ha. Däremot har jag köpt ramar och ska sätta upp lite bilder på väggen. Personliga bilder är så himla fint att ha i rummet! <3

  0
 2. Vad fint du har det 😀 Blev lite avis – en sån blogg/skrivhörna skulle jag också vilja ha. Får kanske bli när vi flyttar till nästa lägenhet då.
  Låter som att du hade fullt upp igår också 🙂 Det är ju alltid kul att ha en massa på gång. Då har man mycket att skriva om också.
  svar: Ja usch ja… sånt där är aldrig kul. Hade det varit 20-25 åringar för min del så hade jag nog kunnat hantera det bättre, men när det var en gubbe så blev jag faktiskt lite skraj. Mitt på ljusa dagen också liksom. Varför gör man så? Vad trodde han att han skulle få för reaktion ifrån mig?

  0
 3. Så fint du har det! Jag har också gjort en liknande vägg på sidan av min garderob. ^^ Trevligt med fest, hoppas du får en trevlig Valborg!

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *