Världens mysigaste katt

Hulda, finns det någon mysigare katt? Nej haha. Hon är så himla kelig och följer efter en vart man än går alltså. Kom direkt när jag ropade och sen satte jag mig på en sten och hon hoppade direkt upp i mitt knä och gosade in sig, såå himla söt :’)
 
Hej på er finisar! Nu var det ett tag sen igen haha 😉 Har så himla mycket bara, fast egentligen har jag inte det, fast ändå har jag det haha. Alltså allt jag hinner med är typ skolan och hästen. Fattar inte vart tiden tar vägen?!? Vet inte när jag ska få tid att få igång bloggen och fixa inlägg (så man är förberedd de dagarna man inte hinner blogga) för alla helger är fullbokade hela tiden. Antingen är det fest eller så är det jobb, eller så är det något kalas eller något annat. Idag har vi varit på kalas för min kusin, då tog jag dessa bilderna ovanför, har inte haft några bilder att publicera heller liksom, för får inte tid till att fota haha.. är i en ond cirkel 😉 För direkt när jag har fotat så känner jag ju hur jag har längtat efter kameran och även hur mycket jag längtar till att redigera dem och publicera de på bloggen så ni får se dem!
 
Men iallafall så gör jag så gott jag kan och som sagt så kommer jag inte sluta blogga, det går bara lite segt ibland då det är så himla mycket i livet. Hoppas ni förstår och fortfarande följer! ❤❤ Nu ska jag ta och svara på en stor drös med kommentarer, puss på er!!
 

52 reaktioner till “Världens mysigaste katt”

  1. Men så söt!!
    Det är okej att inte bloggen alltid rullar till fullo, sätt inte för hög press på dig, din blogg är ändå grymma och helt klart min favorit foto-blogg. 😀
    sv: Kan tillägga att det var riktigt gott. Till och med min syrra älskade den som vanligtvis inte gillar paj. Då förstår du ju? 😉 Verkligen värt att pröva! Väldigt enkel att göra också!

  2. Fantastiska bilder! Så söta och fina 😀 tråkigt att de blir så där ibland, men så är livet =P ett litet tips (kanske) är att göra nån slags blogglista, behöver inte vara så lång men det är alltid kul att läsa också 😀

  3. Vilken söt katt och fina bilder 🙂
    Känner igen mig i tidsbristen, det här är första gången på länge jag inte har gjort klart veckans inlägg i tid…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *