#TBT iPhone pics on Kalle

Min vackra. De sista är väldigt gamla då det står prinsesc på dem haha 😉 Men kunde inte ta alla de gamla iPhonebilderna då de var i fel storlek tyvärr..
 
Igår var Kalle så fantastiskt fin!! Orkade inte riktigt rida ut i mörkret och Kalle verkar inte heller så taggad på det för vi hade varit ute och ridit 2 dagar i rad så gick istället in i ridhuset och skulle leka lite. Och han bjöd sååå himla mycket! Trodde han skulle vara lite trött för vi hade varit ute 2 dagar och galopperat mycket (och han har ju precis satts igång riktigt nu igen). Men han var så duktig och jag behövde bara gå vid hans sida typ och bara göra en ”galoppskänkel” själv, alltså ta fram mitt ena ben och sänka på mig och direkt fattade han galopp vid min sida, i båda varven utan problem!! Satt även upp en sockerbit och när vi kom mot den så behövde jag inte göra någonting utan han bara hoppade över i full fart haha. Synd att jag inte kunde filma igår, har ju ingen mobil så lite svårt haha, men han var sååå fin och lovar att filma när jag har mobil igen.
 
Har märkt på honom mycket mer nu att han hatar när jag säger till vad han ska göra, t.ex om vi skulle longerat igår skulle han inte alls fattat galopp lika fint och snabbt, för där befodrar jag honom att gå ut och sen fatta galopp osv när jag säger till. Men om vi gör det tillsammans är det annat, då bjuder han verkligen. Så om jag skulle istället bara varit med honom hela tiden längst volten och varit med honom skulle han nog inte alls brytt sig, för då gör vi ju det tillsammans, inte att jag säger till honom att göra någonting.
 
Nu ska jag och min lillebror sätta på ett avsnitt av Sense8, hörs imon xx

27 reaktioner till “#TBT iPhone pics on Kalle”

  1. Söta bilder! 😀
    Så roligt att ni kunde busa så pass bra i ridhuset! Önskar att jag hade en ridbana eller ett ridhus att kunna träna löst i, hagen har ju gräs som ofta lockar lite mer, haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *