Purple flowers in the sun

Sista bilderna från Rosengården.
 
Sitter just nu på engelskan, sista lektionen, pågår dock i från 13.40-15.50 typ, får nog sluta tidigare dock, för ska klippa luggen vid 16.00, så taggad ;)))))) När jag kommer hem blir det upp till stallet direkt tror jag, rida ut med Kalle. Tog en galopp i ridhuset igår (waaaow) och han var helt ren, så skööönt! Så nu ska vi komma igång riktigt igen jaa äntligen.
 
Imon ska vi med skolan till Malmö, alla fotoelever. Vi ska kolla på den fotoutställningen som är där, så kommer komma hem sent, så får se när jag bloggar. På torsdag är det ju studiedag, otroligt härligt! Har dock dragit på mig en rejäl förkylningen, eller ja början på, har otroligt ont i halsen men det går.
Nej nu ska jag engagera mig i engelskan hahah, hörs kanske ikväll xx
0

33 reaktioner till “Purple flowers in the sun”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *