Det går lite segt

Omg nya iPhonebilder, vad kan de betyda? 😉 Haha
 
Vet ni vad?!?!?!? JAG HAR ÄNTLIGEN EN MOBIL!! I fredags släpptes ju iPhone 6S i Sverige. Och jag hade förhandsbokat den, men det stod förväntas v41-43, så tänkte ju då att jag kommer få den 43 för jag var lite sen med att beställa. Men nej, fick den på releasedagen! Blev så himla glad! :’) Den är heeeelt fantastisk, rosa och allt. Så nu har jag äntligen bytt profilbild på facebook (den ovanför hehe) och även börjat instagramma!! Heter idalinneacaroline om ni vill börja följa mig! Hade ju innan en hästinsta, men har nu en personlig istället.
 
Ska försöka blogga, men som sagt så hinner jag knappt, för måste ju fota osv för att hålla igång en fotoblogg haha, men tyvärr så är det lite segt på den fronten. Men har ju nu en mobil som jag försöker fota med mycket så kan ju slänga in lite iPhonebilder och sånt ibland 🙂 Men jag kommer aldrig, aldrig, aldrig överge bloggen! Det går bara lite segt ibland när man har mycket att göra haha. Hästen tar ju upp väldigt mycket av tiden också, så när jag kommer hem därifrån är det mörk redan. Men försöker verkligen, och ni mina läsare, ni är guldvärda och hoppas ni förstår xx

34 reaktioner till “Det går lite segt”

  1. Fina bilder 🙂 vad skönt att äntligen ha en mobil! Vet inte vad jag skulle gjort utan hehe. Tror nog att alla förstår att saker kommer emellan lite osv. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *