Underbara London

Lite bilder från London, + de två sista på en outfit från igår haha (skorna, klänningen och kappan är köpta i London) och på min fina. Följ gärna mig på instagram då jag äntligen har börjat med det igen! idalinneacaroline heter jag där.
 
Hej finisar! Kan säga att vi hade det heeeeeelt lovely i London. Fantastisk stad asså, vill bara tillbaka! Shoppade en heeeel del, väskan fick väga max 23kg, min vägde 22kg så ja, de var precis 😉 Kanske ska göra en haul på det? Väldigt mycket blev de, både kläder och smink, vill ni ha en haul? Vi gick inte runt och kollade på så mycket, såg Big Ben, London Eye och London Bridge som är obligatoriskt typ, annars gick vi på Oxford Street hela tiden haha. Vi var lagom trötta när vi kom tillbaka till hotellet asså 😉 Där låg vi bara och pratade och skrattade, så roligt haha. Gick ut och åt också någon kväll och lite sånt, mys! Vill verkligen tillbaka till London, om ni funderar på att besöka de, gör det! Blev kär direkt :’)
 
Jag har en del inlägg till er, har fotat lite bilder på Kalle m.m, så måste bara redigera dem! Nu sitter jag i skolan och gör typ ingenting haha, slutar vid 15.30 så lång dag. När man kommer hem är det nästan mörkt, så himla tråkigt, hatar det med hösten och vintern, att de blir mörkt så snabbt.
Vet inte riktigt när jag skriver igen, men iallafalla i veckan!! xx

20 reaktioner till “Underbara London”

  1. Hej där!
    jag är nominerad till att bli veckans blogg hos besökstoppen och skulle bli otroligt glad om du la en röst <3
    inlägget finns på min sida där du hittar länken för att komma till besökstoppen, bli medlem du med där vettja! så kanske du är med och tävlar nästa vecka! 😀

  2. vill verkligen utomlands nu, se nya häftiga platser och nya intryck! London är så himla härligt, men det var längesen jag var där nu. Måste ändras på <3

  3. Men ååh så fina bilder och vad kul att åka till London! Skulle så himla jättegärna vilja åka dit jag med. Så lite avis på dig är jag allt haha! Fanns det lika mycket shopping ställen och så som det är sagt? 😀

    1. Tusen tack fina du!! Ja de var det verkligen :’)) Ja herregud, fanns maaassvis med shoppingställen!! Dock är det ju inte billigare i London, de ligger ungefär på samma priser som Sverige 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *