Kalle – autumn portraits

Kolla på min nallebjörn då <3 Lite höstporträtt på min bae, tagna för ungefär 2 veckor sen.
 
Jobbhelgen är över och de är verkligen så skönt. Helgen är också över, det är ju inte så härligt haha 😉 Men jisses så mycket vi har haft på jobbet. Fullbokat båda dagarna! Men det flöt faktiskt på väldigt bra hela tiden. Var lite jobbigt i fredags då jag nästan var klar i disken redan vid 22.45 (står till 00.00, men går när jag är klar), sen kommer dock Jacob in med 6 backar disk (catering), jag bara åh tack <3 Så blev klar vid 00.00 iallafall haha. Igår snabbade jag mig jättemycket med städningen och att få undan allt för skulle kanske på fest (som jag hade fått reda på kvällen, alltid fester när jag jobbar haha). Dock när vi kom hem osv vid 12 så sa dem att festen var rätt så död även så hade vi ingen skjuts, och nästa taxi kunde köra vid 01.30 haha. Så istället var jag, Hilde, Hannes och Simon hemma hos mig och hittade på saker haha, det var väldigt kul! De kom vid ungefär 02.30 och stack vid typ 06.30, så vi gick och la oss vid 07.00??? Haha pigg sen när man gick upp vid 14.00 för att man skulle på farsdag middag vid 15.00 :’) Grattis världens bästa pappa på farsdag <3
 
Nu ska jag gå och fixa mig för att sen sova. Ny vecka imon, men är ledig nästa helg så det är jag så taggad på!! Vi hörs xx

52 reaktioner till “Kalle – autumn portraits”

  1. Assåååå hallå måste nästan erkänna att min egna ponny har fått konkurrens i vem som ser bäst ut..
    Jättefina bilder som vanligt Ida! Saknar din lite mer frekventa bloggning dock.. hoppas allt är bra! ♥
    Kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *