vit körsbärsblom

Äntligen har jag fått fota lite blommor haha. Var ute på en rejäl tur i skogen idag och fotade massor. Hade mina nya Nike, så sköna, kändes som att man gick på moln or something, typ flög haha. De kommer upp bilder på dem här på bloggen snart!
 
Idag har jag varit hos min kusin på 20-årskalas, myyys! 20 år med, omg :’) Dagen började då med att jag var ute på en lång promenad med kameran. Kom hem och då hade mamma och Isak köpt nybakta frallor så då åt vi det, så gott!
Åkte sen upp till stallet och fixade och satte mig sen i Kalles hage och så kom han och stod vi mig och la sitt huvud i min famn och ville mysa hur mycket som helst haha, åh de var så underbart <3 Gick sen ut i skogshagen och fotade lite och påbörjade även ett till hinder där inne, shiet kommer bli värsta banan omg så nice :’D Tog in Kalle och red ut en runda, klättrade upp och ner i backarna fram o tillbaks sen avslutade vi med att gå ner till sjön och bada benen hehe, galopperade sen hem i högsta hugg lol. Har ju varit såå underbart väder idag, love it!
Ska nu svara på lite kommentarer och redigera bilder, hörs imon xx
0

41 reaktioner till “vit körsbärsblom”

  1. Åh hur får du bilderna så ljusa? När jag ljusar upp sådär så tycker jag att det jag fotat försvinner samt att bilden blir rätt brusig!

    0
  2. Alltså åh seriöst älskar verkligen din blogg, så himla himla fin! och dina bilder är helt magiska, du är grym helt enkelt ju! kraam

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *