Photoshop is love

Längesen ni fick en före/efter så kände att det var dax igen! Förebilderna är redigerade i Camera RAW. Efter är både i Camera RAW och Photoshop CC.
 
Idag har vi typ haft matte hela dagen i skolan. Alla lektioner utom sista haha, såå roligt :’)) Vi hade sovmorgon till 09.45 så det var iaf skönt. Känner mig helt lost i matten och undrar verkligen hur jag ska klara nationella hehe.. tycker bara allt är så onödigt, för kommer klara mig alldeles utmärkt utan massa av det vi lär oss, och när de känns så onödigt så går de icke bra haha. Nej men får verkligen hoppas att jag klarar nationella. Ska läsa Matte 2 sen oxå, bara för att jag måste ha den pga en linje som jag kanske vill läsa sen på BTH. Så känner att de är lika bra att ta den nu så jag kan plugga vidare sen om jag vill det på den linjen.
 
Har varit uppe i stallet nu ikväll när de hade slutat regna. Han rida ut oxå innan de började regna igen, skönt! Träffade nog på vildsvin oxå, haha kul. Kalle och jag var beredda på att galoppera iväg i full fart, dock behövde vi inte det, meeeen vi var redo lol. Kalle var duktig, inte sååå pigg kanske. Men de gick, fick sina ryck ibland osvosv haha.
 
Ohhh sista skoldagen imorgon sen är de helg!!! Såå härligt! :’D Ska dock jobba på torsdag, men de är inte förräns 18.00 så de är chill, är liksom ingen morgonmänniska hahah ;)) Ledigt för mig är att jag kan sova till minst 10-11 haha :’) Nej nu ska jag gå och duscha! Hörs imon xx
0

54 reaktioner till “Photoshop is love”

 1. PS är verkligen så bra! Tråkigt att jag inte har det längre då jag älskade att sitta och trixa i det programmet 🙂

  0
 2. Åh som jag älskar dina bilder och redigeringar!
  Jag tycker fortfarande om dem du gjorde om på mig och hästen så himla mycket, skulle gärna vilja ha lite fler så bara säg till när du har tid över 🙂
  sv: tack så jättemycket finaste du ❤❤

  0
 3. Photoshop är himla magsikt program!!
  Lycka till på matte nationella, själv hade jag mitt innan sportlovet så en bra bit inne på 2c just nu ^^

  0
 4. Du är verkligen inte ensam om att vara helt lost i matten, för det är jag med haha! Men det kommer gå bra på nationella, du klarar det! 🙂

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *