New Nike

Det var dessa Nike jag fick häromdagen, tyckte inte de var såå snygga i början. Men tycker de nu haha, så otroligt sköna oxå!
 
Nu slänger jag in detta inlägget lite snabbt här för jag måste och duscha och packa sen sova haha. De åskar och blixtrar supermycket nu, härligt att va i vatten :’)
 
Idag har ytterligare två nationella prov blivit avklarade, så skönt! Bara matten kvar nu, usch. Har alla på samma dag oxå, förutom de muntliga. Men de är den 20:e eller något så har tid att träna på det.
Det har regnat exakt hela dagen typ så jag väntade tills nu ikväll att sticka upp till stallet, då de hade slutat regna. Skulle rida ut, men sen var vädret så dåligt men sen slutade de ju regna så jag blev sååå glad för då kunde jag rida ut, var så taggad på det och det kan jag säga att Kalle oxå var, herregud haha! Han var så himla pigg och vi galopperade på hela ditvägen (jag sprang ju jämte då) och kan säga att de var jobbigt. Och han travade och slängde på huvudet vid min sida hela tiden, så glad att få komma ut. Sen hoppade jag upp och vi galopperade hela rundan bakom Cissans, åh blir så glad när han är såhär glad <3
 
Nej nu ska jag som sagt duscha och sånt. Vi hörs imon finisar, godnatt xx
0

25 reaktioner till “New Nike”

 1. Låter som en bra dag, trotts nationella och regnet! Vi hade väldigt regnigt och tråkigt imorse, men nu lyser solen fint på himlen! ^^,
  Sv; Tack ska du ha 😀 glad jag blir att höra!
  Kram ♥

  0
 2. tack 🙂 åh, dom skorna är ju så snygga!
  Jasså, får kanske ta och prova det också 🙂 Hehe. Jag var väldigt tveksam till bönpastan, men den funkade, så då kanske det funkar med ärtor också.

  0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *