forest sunset

En solnedgång i skogen när jag var påväg mot stallet en dag för någon vecka sen.
 
Denna tisdagen har varit väääldigt lång. Vi har haft två lektioner idag, en 08.00-09.20, sen en 14.30-15.50 ungefär, åhhhh mening verkligen :):):):) Det var bara jag, Ebba och Wilma i skolan oxå, (alltså av “vårt” gäng eller vad man säger haha). Så vi var inne i stan ex antal timmar och åt på Gourmet Thai och lite sånt. Köpte lite fint på H&M, kommer visa det här i bloggen. Det var väldigt mysigt och härligt!
Hade otroligt ont i huvudet när jag kom hem från skolan så kollade på något avsnitt av OUAT och sen tog de lite lugnt för att sen cykla upp till stallet. Var ute och red, Kalle var pigg och sånt. Söte dubben. Nu har han ju börjat få sina sommarexem rejält, åh de är så synd om honom haha <3 Men vi smörjer och sånt, vi klarade förra sommarn så vi ska klara denna med! Han har ju lindrig, så inte sååå extrem. Men ja, han kliar ju ändå av en del ibland.
 
Imon är det kort dag i skolan, skönt!! Hoppas ni har haft en bra tisdag, xx
0

28 reaktioner till “forest sunset”

  1. Men huuuur vackert!? Imorgon ska jag hem och sova hos mami och papi (där bor vi typ i skogen) och jag tänkte gå ut och fota på kvällen, längtar ännu mer nu när jag ser dina bilder.

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *