dreamy forest

Har en väldigt fin skog precis där jag bor. Fotar alldeles för sällan i den dock. Tror det är för att de bara är massa grönt och inte så många blommor hehe. Men den är ju så otroligt vacker nu när alla gröna löv kommer!
 
För typ 10min sen regnade det, nu är det strålande solsken. Haha svenskt väder :-)))) I skolan hände inget särskilt. Gått och haft ont i ryggen för ramlade ju av igår haha. Lite stel japp. Men de går 😉 Ska upp till stallet ikväll och skritta ut en runda på Kalle tror jag, tror icke ryggen pallar mer. Eller ja de är ju sidan av ryggen, långt ner.
Ska nu ut och fota några blommor snabbt bara för de har regnat och nu sol = bokeh :’DDDD Så fint omg. Hoppas att de blir bra bilder och att solen inte försvinner, haha, min vanliga tur isf 😉 Hörs kanske ikväll xx
0

59 reaktioner till “dreamy forest”

  1. Riktigt fint!
    Sv: Ja usch för nationella, håller med om att de är jobbigt att sitta still så länge. Synd att ni hade en dålig lärare förut!

    0
  2. Magiska bilder! Som ur en saga 🙂 Här har vädret också spökat en del, kallt är det dessutom. Får väl se vad morgondagen bjuder på för väder 🙂

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *