Det luktar sommar

Åh syrener asså! När man känner lukten av dem så vet man verkligen att sommarn är nära, älskar dessa blommor <3
 
Nu är jag sååå trött asså. Ska snart gå och duscha sen sova. Idag var det såhäääär stressigt på jobbet, seriöst haha. Typ hela Sverige skulle äta idag, för de var löning lix eller något :):):) Sen såklart så hade de bara servitris i några få timmar där ute så jag fick vara både servitris och i disken, var på alla ställen samtidigt haha! Har ingen erfarenhet av servitris, men Peter kom och bara “Kan du hjälpa mig här ute?” jag bara ehehehe jaaa okok. Sen var vattnet slut, kaffet slut, sprang runt och torkade bord för fullt för alla människor ville självklart sitta vid speciella bord haha, glasen slut, tallrikar slut och ja, allt sånt där. Fick även ta och städa överallt ute i restaurangen (skulle egentligen servitrisen göra), meeen var ju det idag oxå så fick jobba tills jag var klar, vilket var en timme senare än vad jag egentligen slutar hehehe. Dock tyckte jag att jag var rätt så snabb med tanke på hur mycket jag hade att göra, om de skulle varit i början skulle det säkert tagit 2 timmar längre haha.
Så är väldigt (döds) trött i kroppen nu och vill bara sova nu men duschen väntar, duscha är icke kul, längtar tills jag kan duscha ute i uteduschen så mycket roligare haha <3333
 
Nej men vi hörs imon. Hoppas ni har haft en bra start på veckan xx
0

36 reaktioner till “Det luktar sommar”

  1. Jättefina bilder! Och man skulle kunna tro att folk varken har fått mat eller shoppat under en hel månad när det är dags för löning, haha!
    Sv: Ja, det var det! 🙂

    0
  2. Hoppas du haft en bra dag idag 😀 tycker dina bilder är så fina men tror redan jag har kommenterat det ^^ sorry isåfall jag skyller på medicinerna ;D

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *