det bästa jag har

De bästa jag har. Han som alltid får mig att må bra no matter what, finaste älsklingen <3 Bilderna har Ebba tagit. Första gången hon fotar oss yäyäy 😉
 
Nu ska jag bara byta om sen ska jag cykla upp till stallet, blir nog ett lite lätt pass i paddocken idag, hinder står uppe så hoppar nog och bara köttar runt lite hehe. Ikväll kommer kanske Ebba och vi ska då lana lite sims? Vet icke om de blir så, beror på hur snabbt det går i stallet haha, men ja. Hörs imon fina läsare xx

41 reaktioner till “det bästa jag har”

  1. SÅÅÅ fint =D… förstår dig med det där! Alla djurägare vet att den har minst en trogen vän vid sin sida <33 Saknar vovven som bor hos pärona, buhuuu men så är det när tiden ej finns i nuläget =/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *