Bloggen fyller 6 år!

❤ 

Idag är det ingen vanlig dag.. för de är min bloggs födelsedag!! Japp, hela 6 år har denna blogg funnits nu! Helt sjukt egentligen att jag har haft den så länge haha! :’) Så därför kommer de komma upp en liten tävling nästa vecka.. även en imorgon.. vad ni tävlar om de kommer ni får se då, så håll utkik!! 😉
 
Igår var jag ute och red en långritt med Hilde på Turbo, sååå himla underbart var det. Sen framåt kvällen så kom Malou och Lisa. Vi gjorde egentligen ingenting haha, badade jacuzzin och dunkade musik typ haha. Idag har jag varit ute med Malou på Zaki och ridit. De var mycket härligt det med. Så imon blir de lugnt för Kalle, alla hans skor sitter sååå löst oxå haha. Ni vet, denna terräng som vi galopperar i är tuff 😉 Nej men ringer hovslagarn imon så kommer han nästa vecka.
Imon ska jag troligtvis på Linneus konfirmation, omg så stor hon är nu ahh <333333 Haha nej men ja, sen är de bara läxor som gäller nu. Taggar så himla mycket när de är över med nationella och inlämningar, då kan jag ta tag i mina tv-serier!! Ligger efter i typ alla så ska bara kolla ikapp typ 50 avsnitt :):):) Hahah men de går iaf.
Hörs imon mina fina söta läsare :*** xx 

60 reaktioner till “Bloggen fyller 6 år!”

  1. Grattis till din blogg! Jag har inte ens funderat på hur länge min har funnits, men den måste ha fyllt 7 tidigare i år 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *