5 saker som inspirerar mig.

Självklart We❤it, Pinterest, Flickr, Deviantart och massa andra hemsidor. Pinterest är jag inne på väldigt ofta för att söka blogg inspiration (posts och ideér t.ex) och på We❤it finns de ju massa fina bilder. På Flickr oxå. Deviantart har med massa bilder, men även mer art och även actions/redigeringar, massa tutorials och annat!
Tidningar, böcker och musik. Brukar ibland bläddra i foto- eller modetidningar. Brukar alltid finna lite inspiration där. Böcker som Lauren Conrads Style och Beauty, även Blondinbellas Egoboost tycker jag är bra! Och musik är ju ett måste, kan inte leva utan det!
Bloggar. Får alltid massa inspiration från mina favoritbloggar, brukar alltid kolla tillbaka i deras arkiv och olika kategorier, får så många bra ideér och sånt.
Kalle. Får faktiskt, tro det eller ej haha, massa inspiration från Kalle. Alltså de kan vara när jag är ute och rider, då sitter jag och funderar på olika stuff haha. Även när jag är i stallet och sånt, älskar det så de inspirerar mig väldigt mycket.
Livet. Att bara gå ut på en fotopromenad, gå i stan eller vara med kompisar. Att leva helt enkelt. Rätt så självklar punkt och många skriver det haha. Men att verkligen leeeva och göra massa saker som man tycker är roligt, dee inspirerar.
Vad inspirerar er?

25 reaktioner till “5 saker som inspirerar mig.”

 1. Vilken bra liten lista du skrivit ihop.
  Själv så får jag inspiration från naturen och från människor jag möter.
  Allt och alla har liksom en historia!

 2. Vilket roligt inlägg! Jag inspireras också av bloggar men även stora konstnärer eller grafiska desginers, de brukar ge mig många idéer 🙂

 3. så härliga saker som inspirerar dig!
  Min häst, bloggar och mina vänner inspirerar mig en hel del men även andras åsikter om saker och ting 🙂
  sv: ja det är dem verkligen 😀

 4. Svar: Men oj, tack snälla vad glad ja blir! 🙂
  Jag blir inspirerad av andra bloggar, precis som du, och kan även fastna timtal på Pinterest! Annars blir jag också väldigt inspirerad av att något är strukturerat. Utan en struktur kan jag inte göra något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *