Vintage Dubai – action 5

Tryck på bilden eller HÄR för att komma till sidan där man laddar ner den, tryck sen på Download på höger sida.
 
Äntligen en ny action dååå! En väldigt drömsk action, okej, typ alla mina redigeringar är de ju haha 😉 Men väldigt gul och härlig, passar perfekt till Dubai bilden tycker jag hihi. Den är som sagt väldigt gul så de kan hända att ni behöver dra ner på det lite när ni har använt den, och de gör ni med opaciteten på de lagrerna som ger de gula (t.ex färgfyllningarna gult och blått, även färgbalansen kan ni ändra lite).
Hoppas ni tycker om den!! Och läs gärna Terms of use som kommer med. Ni får gärna dela den, men inte skriva att de är er redigering, jättegärna länka till mig, men absolut inget måste! Kommentera gärna om ni har använt några av mina actions på era bilder, himla roligt att se 😀
 
Hur man lägger in actions i Photoshop – 
 
————————-
Blev så himla glad imorse då jag såg att jag hade hamnat på blogg.se spotlight, igen och igen och igen hahah! Himla tacksam asså, tusen tack blogg.se och alla fina läsare <3 Blir lika glad varje gång jag hamnar där, helt sick ju :’)) Välkommen alla nya läsare och taaack alla gamla hihi :*

36 reaktioner till “Vintage Dubai – action 5”

  1. Fin redigering, får se om jag lyckas använda den. Har ett gammalt photoshop och försökt förut men inte lyckats, men jag kanske gjort fel haha 🙂
    sv: Ja en 70D har ganska många bra funktioner jämfört med typ en 700D, men just det som utmärker den känns inte som det jag är ute efter så den känns inte helt hundra, så får se hur det blir 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *