Video med mig och Kalle

Äntligen! Här har ni en liten video med massa olika videosnuttar med mig och Kalle. Allt mellan himmel och jord, gammalt och nytt. Även en del bilder då. Enjoy! Kolla i HD tack!
Och blir jääätteglad om ni hästintresserade som följer min blogg kommenterar och säger vad ni tycker om videon och om ni vill ha mer videos på oss osv. Såklart blir jag jätteglad om ni andra kommenterar oxå hihi 
 
Just nu har vi kalas här hemma för min lillebror. Ska upp och äta godaste efterrätten nu 😉
Iaf så var Kalle och jag ute på en uuuunderbar runda idag. SÅÅÅ härliga väder <3 Linneus följde med och knäppte ännu mer foton på oss, herregud, bara mer och mer hästbilder haha! Hopps ni inte tröttnar :’) Blommorna kommer ju mer och mer fram nu med så ska ut och fota de oxå, taggad, älskar att fota blommor och natur hehe. Kalle var pigg och glad idag, trodde han skulle vara lite trött (efter igår, herregud, så trött i slutet, söte) och sen för de har varit stekande sol hela dagen. Men han var väldigt pigg och framåt, väldigt glad! Så de var verkligen jättehärligt 😀 Tog även första ”doppet” i sjön idag. Eller ja vi gick ner så de täckte lite av benen, han tyckte de var lite kallt hehe 😉 Men såå skönt för han stoppade ner hela huvudet och plaskade och hade sig haha.
Vi hörs imon, då vi har studiedag hihi. Blir en härlig långritt med bästa i stallet. xx

67 reaktioner till “Video med mig och Kalle”

  1. Åh jag blev helt typ lyrisk av att se den här videon!! Jag blir så glad av att se er, ni är så fantastiska! Att få se hur ert band är, är så himla häftigt 😀 Ni är bäst ju ♥

  2. Men gud så fint! Och vad roligt att få ta del utav er vardag lite grann med en personlig video! Har själv funderat på att göra videobloggar men vet inte jag ska prata om haha.. Men denna var jättefin verkligen! :)<3

    1. Taack :’D Heheh ja asså jag satt ju på Kalle och han hade bara vatten på halva benen 😉 Men jo de är fortfarande för kallt att bada riktigt hehe :’D

  3. Mysig video!:) Även fast jag inte är hästintresserad så tyckte jag det var roligt att titta på! Hoppas du har en bra studiedag!:)

  4. Alltså åååh, MER VIDEOS PÅ ER!!! Ni verkar så underbara båda två, ni kom just med bland mina topp 10 favoritekipage :”D
    Men jag vill fortfarande se den där videon när du och din kompis rider två och ramlar av, haha xD

    1. Hihih så roligt att du tycker det!! Ska försöka fixa mera :’D Men åh tack så himla mycket fina du!! Så glad jag blir :’))) Heheh jaaa, måste fixa den asså haha, klockren x’D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *