Sims 4 och sånt

Sista bilderna på krokusarna hehe.
 
Nu ska jag spela lite sims jaaapp. Asså jag är så taggad till de nya “Dags att jobba” så jag vet inte var jag ska ta vägen hahah! De kommer bli såååå himla amazing. De släpps den 1 april i Sverige men om jag har tur så kan jag få det kanske den 31 mars (ibland när man förhandsbokar, iaf på cdon så kan man ibland få spelet en dag innan, tror de beror på att de släpps den 31 i USA och cdon kanske får de samma dag? eller jag ingen aning haha!). Isf om jag får det en dag innan, om alltså 7 dagar, om man inte räknar med idag omg. Nej men shieeeet, några av mina läsare som är sims fantaster?!?!? Tänkte som sagt göra en review på 4:an och lägga upp lite bilder som jag har redigerat, älskar att ta bilder även i Sims och sen redigera dem, sååå roligt :’)
Och de med, att de släpps några dagar innan påsklovet, omg lana sims hela påsklovet sen <33333 Wilma ska iaf komma hit så ska vi lana hehe, får väl se om några andra kan oxå, kommer bli FETT!
 
Nej nog snack om det haha. Ska senare idag rida ut en runda med Kalle, vet inte riktigt var.. varje dags problem hehe. Men hittar säkert något! Imon har vi oxå sovmorgon, åhh så härligt :’) Nej nu måste jag spela xx
0

51 reaktioner till “Sims 4 och sånt”

 1. Åh vilka underbara bilder!
  Jag har inte hunnit prova Sims 4 än (skaffade Sims 3 för inte allt för länge sedan faktiskt haha). Dags att jobba låter så himla spännande dock!

  0
  1. åh ja verkligen! haha åh jaaa, de är så jobbigt, igår hittade vi dock nya vägar som vi måste utforska ännu mer, ren lycka asså haha! :’D

   0
 2. Jag älskar Sims!!! men jag har inte längre någon dator som låter mig spela 🙁
  svar: Åååh ja spindelmannen är bäst <3 Helt klart. Ja jag antar att det räknas som seriefigurer 😛 Men spelar ingen roll ifall dom inte skulle göra det. Jag håller med dig om Bumblebee btw !!! 😀

  0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *