Once Upon a Time..

Äntligen har jag gjort en av mina ”dröm” fotograferingar! Har alltid velat göra en fotografering när jag (eller någon annan) håller i en bok och sen redigera den såhär drömlikt, kreativt omg <3 Detta är ett smakprov på några bilder, väldigt nöjd med dem! Älskar att jag kom på Disney slottet på andra bilden hihi, på boken står det också Once Upon a Time 😉
Ett nytt favorit fotoställe har jag hittat oxå. Detta är i vårt uterum, där har vi vita lite genomskinliga gardiner, och när solen lyser igenom där så blir de fantastiskt fint, tänkte direkt när jag såg detta i vintras att de skulle passa perfekt med denna fotografering! Och idag var de inte ett moln på himlen och solen låg perfekt så sprang ner och tog på mig klänning (min stora favorit, såå himla fin och skön<3), hämtade kameran och började fota. Kan säga att jag höll på att dö när jag fotade typ för de var såååå varmt av solen (som jag i ryggen), meen så värt det 😉
Tänkte göra flera ”bokfotograferingar” haha, fast på lite andra sätt, älskar att redigera sånt här, och fota! :’) Säg gärna vad ni tycker :*
 
Vad har jag annars gjort idag dåå, förutom fotandet. Skolan som var väldigt chill, är den alltid på onsdagar. När jag kom hem fotade jag sen cyklade jag upp till stallet och duschade Kalle. Som sagt så fick han vila idag oxå, han behövde de nu kände jag, ta de lite lugnt och bara vara. Efter han hade duschats så sprang vi runt på stallplanen och härjade haha sen fick han beta lite gräs, väldigt nöjd 😉
Nu ska jag svara på lite kommentarer sen kolla serier. Hoppas ni har de bra fina läsare!! xx

202 reaktioner till “Once Upon a Time..”

 1. Åh, så vackra bilder! Har den där boken eller vad man ska kalla den jag med, från H&M va? 🙂
  Svar: Ja, men gör det! Den är så grymt jäkla bra alltså 🙂

 2. Åh, såg en "saga-kommer-ut-ur-bok"-bild för ett par år sedan och har velat göra något liknande superlänge, men ditt resultat blev så himla mycket bättre än den bild jag haft i huvudet! Så galet snyggt!

 3. Åh shit vilka bilder, du är ju verkligen helt otrolig!
  Jag fattar inte hur du kan redigera så himla snyggt!
  Magiska bilder ♥
  sv: tack fina du, det värmer ♥♥

 4. Jag som är lite nyfiken på vad andra börjar med för material hade ju gärna sett ursprungsbilden… men fint resultat!

 5. Gud vad härliga bilder! Gud vad duktig du är 😀 Sååå länge sedan jag manipulerade bilder, är säkert inte ens bra på det längre, haha 😛 Men det här är sjukt bra gjort!

 6. helt magiska bilder, du är skitduktig ju!!! helt fantastiskt när solen tittar fram, vill bara gå i klänningar dag ut och dag in 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *