”Just when the caterpillar thought the world was over, it became a butterfly”

Några bilder från sommarn, åhhh vart jag sakna’t <3
 
Åhhh så roligt de var att jobba igår! (helt sick att Ida Nilsson skriver det) Men provjobbade ju som sagt och tyckte de var superkul! När jag kom dit så var de oxå så att hon som skulle ansvara för mig och visa mig allt kände jag, eller ja kände och kände, vet vem de är och har skrivit lite på insta osv, så vi bara Heeeeejjj!! Hahah. Men de var väldigt roligt och lärde mig massor, och som tur väl så tappade jag inget och halkade inte heller, så bra hehe 😉 Men vi hade jättekul också med personalen och så, så härliga! Får se vad som sägs om framtiden sen, hoppas på det bästa :’) Moa (som ansvarade för mig) sa att hon tyckte jag var väldigt duktig och snabblärd, hoppades även på att jag skulle komma tillbaka, så de var jättehärligt :’D
Och haha, har nog inte ens nämnt var jag provjobbade någonstans? Seg jag är haha. Iaf var de på en restaurang/bar här i Karlshamn, Brasseriet heter den, och jobbade i disken typ, + lite annat.
 
Idag har jag varit ute på långritt med mina friendos, sååå härligt <3 Slog rekordet igen yaaaaazzzz! 50 km/h ;););) Men asså när vi stängde av appen så stod de att de snabbaste vi hade galopperat var 70 km/h, så de stod fel, annars är Kalle snabbare än rekordet haha :’D Men ja, den måste ha rört sig i fickan. Innan var rekordet 47 km/h och de måste varit snabbare än det och målet var 50 km/h så sa det nu. De gick så snabbt så jag dog typ hahahah, Linneus sa att hon aldrig hade sett Kalles ben gå så snabbt hahahah :’D Men han var verkligen superduktig idag och alla 3 hästarna var dyngsura när vi kom hem, väldigt trötta haha, 11km blev de typ.
 
På måndag har vi studiedag, så skönt! Hoppas ni har en bra helg :’) xx

98 reaktioner till “”Just when the caterpillar thought the world was over, it became a butterfly””

 1. Så himla fina bilder kära du! Längtar också något oerhört efter sommaren nu alltså. Den bästa årstiden helt klart. Tack o lov så är det riktigt fint väder hemma hos mig idag med strålande sol och många plusgrader så vårkänslorna har infunnit sig nu iallafall hihi<3<3

 2. Du tar så fina bilder!!
  Vad tycker du om din kamera? Har du en 70D? För jag funderar nämligen att köpa jus en 70D 🙂

 3. åhh vad fina bilder, saknar sommaren-…♡♡♡
  Lät som en bra dag!
  SÅÅ skönt med studiedag imorgon, ha det bra<3
  Kramar!

 4. Åh vad underbart, jag längtar sååå mycket till sommaren 🙂 Eller våren i alla fall. Men det har typ varit här i Stockholm idag – 16 grader och strålande sol 😀

 5. Mitt rekord jag fick tillsammans med våran travare ligger på 51 km/h medan min syster kom upp i hela 54 km/h med honom, det går så jäääkla snabbt då :DD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *