and the sun goes down

Obligatoriska öronbilden japp när man är ute och rider haha. Inte från samma runda dock, fantastiskt väder har vi här nere i lilla Blekinge iaf. Eller ja idag var de lite sämre men förhoppningsvis sol imon igen!
 
Förlåt för min oaktivitet denna helg. Om sanningen ska fram så har jag lite bildbrist så har inte riktigt vetat vad jag ska blogga om hehe. Men bilder kommer, våren kommer ju mer och mer! Skönt att bara ta en break från bloggen typ 1-2 dagar ibland oxå. Har spelat massa sims (taggar tills de nya släpps omgomg, tänkte även göra en review på sims 4, några läsare som ville det så ska slänge ihop en hehe) och kollat massa serier hehe. Äntligen börjat kolla på en hästserie! Heartland, har hört så mycket bra om den och kommer ihåg när jag fick en säsong på en av Pollux (en hästbokklubb som man prenumererade på för typ 100 år sen haha <333). Iaf väldigt bra och spännande serier! De är ju hästar haha :’) Och blir lagom avundsjuk på deras miljö, åh bara ängar och skog överallt omg <3
 
Är förhoppningsvis tillbaka på bloggen som vanligt nu igen! De har inte hänt så mycket dessa dagar. Härliga uteritter med mina friendos, bästa ever <3 Och Kalle har varit såå duktig. Igår var de Mello och Linneus kom hit och vi bakade nutella crossianter, sååå himla gott och enkelt! Så härligt att Måns vann oxå, hejade på honom! Hoppas vi tar hem Eurovision, tror vi har en stor chans!
 
Nej nu ska jag städa rummet, renbädda och duscha och allt. Klassiska söndagssaker haha 😉 xx

36 reaktioner till “and the sun goes down”

  1. Åh jag kan också bli så avis på miljön som oftast är med i hästfilmer. Så sjukt fint! 🙂
    Sv: ja jag är supernöjd. Alltid härligt med en liten shoppingtur. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *