Summerlist

Mina planer inför sommaren:
Har inga direkta planer. Jobba och tjäna massa cash lol. Nej men sen blir de väl lite spontanresor hit och dit. Östersjöfestivalen här i Karlshamn är ju givet (John de Sohn kommer!!). Ska till bästa Göteborg med familjen för Liseberg och shopping. Bada och racea runt med bästa ponnyn är självklart. Annars bara ta det lugnt, bada, sola, festa, umgås med fina amigos och allt sånt.

Bästa sommarstället:
I sommarhagen med Kalle <3 Haha nej men älskar Grammahagen, mina kusiner har en stuga där, äääälskar de stället, vid havet och allt, de är så himla vackert!

Här badar jag helst:
I min pool haha. Nej men är egentligen inte mycket för att bada. Eller okej de beror ju på vart. I havet var de så längesen jag badade tyvärr.. och utomlands har jag inte badat ”riktigt”, alltså i klarblått vatten (kommer dock göra de på höstlovet, Aruba omg). Men älskar att bada i sjöar MED Kalle, tycker inte de är någon höjdare annars haha, men med hästen så är det de härligaste som finns! OCH BADLAND, typ de vi var på i Dubai eller Lalandia, älskar badland haha.

Hur länge ska du vara ledig?
Haha ja det är frågan det. Nej men har ju då jobb men har inget direkt schema, asså vissa dagar eller så. Utan får de rullandes hela sommarn (eller ja hela tiden, har liksom jobb, ej sommarjobb 8D) Kan se några veckor framåt nu t.ex. Sen ibland får jag sms om jag kan hoppa in då osvosv. Jobbar som sagt på Brasserie Fridolf här i Karlshamn.


Vad ser du mest fram emot?
Att bara kunna sova hur länge man vill och vara uppe hur länge man vill lol. Inte behöva göra något men även bara kunna spontant göra något helt crazy. Och alla moments med Kalle, min fina <3

Vad kommer du köpa inför sommaren?
Har inte behövt köpa något speciellt faktiskt.. någon klänning har jag köpt och måste köpa flera, använder alltid klänning på sommarn. Behöver köpa solkräm och after sun med hehe. Bikinis har jag massvis, men skulle ju inte sitta fel med en ny haha.

Det här lyssnar jag på i sommar:
Åh massa olika. Men oftast sommarlåtar. Alltså de låtar som de bara skriker sommar om. Har rätt sound och text och allt.

 

Favoritsommardoft:
Helt klart hästen, hästar när de går på sommarbete är helt underbart, deras doft <3 Annars grillat, sommarregn, havet och mycket annat.

Vad oroar du dig för?
Ingenting haha.

Hur kommer du minnas din sommar i höst?
Förhoppningsvis som ett feeeet sommar där jag äntligen hittade på mer saker haha.

Den ultimata sommardagen:
Sova till 11, äta godaste brunchen med smoothie, massa bär och frukt osv. Åka upp till Kalle och rida ut honom löst och bara galoppera med händerna i luften eller en härlig långritt med någon av mina friendos. Sen när jag har kommit hem hoppar man i poolen och ligger och steker lite med högt dunk, även här med fina amigos. Kvällen avslutas sen med någon härlig fest någonstans, hur underbart???

 

30 reaktioner till “Summerlist”

  1. Kul sommarlista, hoppas du får en grym sommar 😀 låter ju underbart med med allt skoj du ska/vill hitta på =) lycka till med jobbet också ^^

  2. Nice med lite sommarplanering dock… behövs inte så mye men något att se fram emot är alltid bra! Oavsett om det är stort eller smått =)…TERVLIG SOMMAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *