Frukost är bästa målet

Gårdagens frukost. Så himla enkelt och gott.
 
Nu har jag faktiskt tagit mig i kragen och svarat på kommentarer och även fixat lite inlägg, de var på tiden va haha 😉
Och vet ni vad jag äntligen fick igår?!? Fifty shades of Christian, OMG!! Som jag har längtat :’D Den är amazing och de är sååå roligt att läsa från Christians perspektiv.
 
Snart ska jag fixa lite till inlägg. Sen kanske ut och fota lite, äntligen sol idag! Perfekt då det är cykelfest ikväll, taggaaaaa! Ska upp och rida ut en barbackarunda också, Linneus ska rida Zaki. Underbart! xx

31 reaktioner till “Frukost är bästa målet”

 1. Ser ut som en god frukost! Och hoppas på trevlig läsning! Har inte läst de böckerna och det är väldigt blandat vad folk tycker. 🙂
  Sv: Tack så mycket! 🙂

 2. Men mums vad det ser gott ut 🙂 Dock är jag ingen frukostätare, om det inte är efter klockan 9, och i och med att jag börjar jobba kl 8, så brukar jag hoppa frukost och ta en frukt på förmiddagen istället 🙂

 3. Guuud så gott!! Omg, det var ju du som verkligen fick mig att ta tag i att läsa 50 shades böckerna och just nu ligger de 2 sista på bokhyllan och väntar 😀

 4. Man märker verkligen att foto är ett intresse för dig för du tar superfina bilder!!
  Om du har lust får du gärna kika in på min blogg som precis har en ny design. Jag bloggar om min vardag o lite allt möjligt, bland annat träning, mode, modelljobb, event, kompishäng och resor. Kram! 🙂

 5. Ser helt otroligt gott ut 😀
  Håller med – frukost är bästa måltiden, men för mig är det OM man lägger ner tid på den. Hatar att stressa i mig en macka. Vill gärna göra en smoothie eller steka pannkakor, DÅ blir frukosten direkt favvomåltiden 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *