Fifty shades of Christian

Finaste låten oxå, låten handlar ju om Christian, från Anas pov, och de är sååååå fint. För de stämmer in perfekt. Har läst mer än 100 sidor av boken redan och läst hiss-scenen och även första natten hos Christian och jag dör seriöst, världens finaste är han. Alla som har problem med honom och med hela FSOG borde läsa hans pov jaaaaa. T.ex så gillade inte min mamma denna typen av böcker eller ja när de är BDSM och sånt. Men hon gav de en chans och såg filmen och blev kär och läste alla böckerna direkt, hon sa det sen, ”Det är ju en kärlekshistoria!” Inte många som fattar/tycker det dock.. LÄS ALLA BÖCKERNA OK.
 
Helloooo loveliees. Idag har vi varit på kalas hos min kusin som fyllde år. Det var mys med god mat och allt. Fotade massoooor faktiskt, underbart, så fint väder! Och denna veckan kommer ju äntligen sommarvärmen, som jag har längtat!! :’) Var uppe hos Kalle nu ikväll och hälsade på min älskade bae, så söt var han haha.
Imon är de först jobb som gäller sen hem och rida och senare på kvällen kanske jag ska träffa girlsen.
Hoppas ni har haft en toppenhelg xx

25 reaktioner till “Fifty shades of Christian”

  1. SV; Gör det, brukar ha köket ibland på jobbet (jobbar på ett äldreboende) och det ångar så hemskt från vår diskmaskin så förstår nog vad du menar haha!

  2. Har Christians bok kommit ut nu?? 😀
    Har en veckans blogg tävling uppe nu om du är intresserad. Annars ber jag om ursäkt 🙂

  3. Jag älskade filmen! Men efter att du skrev detta känns det som att jag får inhandla böckerna inom en snar framtid också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *