vintage dream

Vägen ner mot Skummeslövstrand, så vackert!
 
Precis hemkommen från stallet, eller ja för någon halvtimme sen. Har regnat hela eftermiddagen så blev att dra lite senare till stallet då jag skulle rida ut också. Tog skogen ut och går ju som sagt alltid ut på ditvägen när vi rider själva, och de var inte smart att ta skogen hehe. Vattenpöler exakt överallt och blött överallt och jag kom där med converse liksom haha. Var dyngsur när vi kom ut därifrån iaf. Sen red vi mot berg-o-dalbanan och det var inte heller smart då det var typ vattenpölar överallt där också, och Kalle vill helst inte rida i dem då han tycker de är kallt och man blir äcklig (så fin ni vet haha, annars älskar han att bada och sånt!), så han hoppade över alla och sprang vid sidorna (där de var grenar osv..) så ja. Vi var varken torra eller rena när vi kom tillbaka haha.
Han var pigg och duktig. Skulle dock äta då, det dagliga problemet <3 Längesen vi var ute själva nu och han gick på bra hela tiden utan att stanna eller gå långsamt. Gnäggade 2 ggr bara också, mötte en häst oxå och då skulle han självklart gnägga lite på den hehe.
 
Nu blir det nog Orphan Black resten av kvällen. Ska kolla ikapp det. Kollade äntligen ikapp GoT igår och herregud de två sista avsnitten! Händer så himla mycket och man sitter bara där sen och ”Vad hände egentligen?!?!”, längtar redan till säsong 6!! Hoppas ni får en bra kväll xx

33 reaktioner till “vintage dream”

  1. Jag tycker att dina bilder var helt underbara och har kollat in i din blogg som jag älskar.
    Hoppas att du inte tycker nedan är spammigt för det är inte min mening såg att du var med i en tävling om veckans blogg och tänkte att du kanske vill ha chans att bli det på min med
    Vill du det kolla in min blogg och läg en kommentar.
    Kramis

  2. Hej!
    På måndag påbörjar jag mitt äventyr på andra sidan atlanten, i San Francisco, CA! Följ gärna mig under mitt år som au pair inne på min blogg. KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *