Stressigt

 
Alltså herregud. Kom hem för ungefär en timme sen. Det var sååå mycket på jobbet idag, blev helt chockad typ hahaha. Alltså mer än alla fredagar och lördagar tillsammans typ lol. På en tisdag? Men tror de var mycket för alla firade att de hade fått semester eller något haha. Sen var de ju rätt så bra väder, men inte jättebra. Hade intalat mig själv att de skulle bli ett lugnt pass nu innan jag nu tar ledigt i några veckor. Men nej haha. Jättemycket att göra men sååå skönt att vara hemma nu och ha duschat och allt, luktar ju inte gott efter man har stått i disken precis hehe 😉
 
Men nu har jag bara ett pass på 3 veckor och de är ju riktigt härligt! Östersjöfestivalen är ju nästa vecka, John De Sohn kommer hit, omg såå taggad! Och för att inte glömma, fyller år på måndag! 17 år jappppp. Måste skriva en önskelista haha, har inte gjort det än, älskar att skriva önskelistor :’) Vet dock inte riktigt vad jag ska önska mig än haha..
 
Imon ska jag, Ebba och troligtvis Linneus på biooo. Magic Mike XXL, kommer bli aaaamazing :’D De är ju inte fula, synd att inte Matthew McConaughey är med bara, han är över 45 bast och såååå snygg omg.
Nej nu ska jag svara på lite kommentarer sen blir det att sova, xx
0

35 reaktioner till “Stressigt”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *