New from Odd Molly

De två nya plaggen från Odd Molly då! Älskar båda två. Koftan är såååå himla fin :’) Kommer bli fler koftor inhandlade i framtiden hehe, givet 😉 Vill gärna ha en marinblå också, tyvärr var den slut när vi jag fick dessa plagg. Men nästa gång vi ska till Märkesbutiken, dåååå ska det shoppas rejält haha 😉
 
Är troligtvis uppe och rider på dubben nu, så tidsinställt inlägg. Ikväll händer de inte någonting typ. Härligt för då hinner jag fixa massa saker. Ska och hämta mobilen av Ebba troligtvis, ska bli skönt och ha mobil igen haha! Har ju haft min lillebrors iPad nu när jag har varit utan, men den har jag ju ändå bara kunnat använda när jag varit här hemma.
Har städat mitt rum, fixat i garderoben (igeeeeen, känns som om de är det enda jag gör haha) och sånt. Ska försöka få upp min stora drömfångare någonstans i rummet.. får se om jag hittar någon bra plats. Måste också ha bloppis asså, herreguuuud så mycket kläder jag har. Har typ 7 fulla kassar med kläder som ska säljas hehe. Och säkert 3 av dem kassarna är kläder jag aldrig har använt, bra liksom. Sen har jag massvis med kläder som jag inte använder som hänger i rummet, har ju öppen garderob och varför jag inte säljer/tar väck de kläderna är för att de hänger i rummet så fint.. haha asså ah, good job me.
Hoppas ni kommer ha en toppen kväll xx

35 reaktioner till “New from Odd Molly”

  1. Åååh, ge mig dom plaggen!
    Sv; ja om man hade haft råd att köpa allt man ville ha så hade de varit en dröm verkligen! 🙂

    1. Tack! 😀 Hahah, ja mer eller mindre det, typ använt de max en gång eller något, tråkigt men sant haha :’) Men hoppas att någon kanske köper så de får användas haha 😀

  2. Jag har inget därifrån men dem har så söta kläder♡ Riktigt fina inköp:))
    Massvis med kramar, hoppas du haft en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *