Mitt nya objektiv

 
Lite snabba bilder tagna med mitt nya objektiv.. nämligen ett Sigma 70mm f2.8 EX DG Macro! Äntligen har jag ett makroobjektiv i samligen! Detta objektivet har även min skola, så testade det där och blev helt kär. Och jag som fotar så mycket natur, framförallt blommor, så var de ju ett självklart val att jag behövde inskaffa detta hehe. Har inte hunnit fota så mycket med det, mycket pågrund av vädret, gillar inte att vara ute när det inte är sol hehe.. men de fick jag vara när jag tog dessa testbilderna ovanför. Väldigt nöjd med första!
 
Har nu också uppdaterat min kamerautrustning här på bloggen, kände att de var på tiden då jag har två nya objektiv sen jag senaste uppdaterade den hehe 😉 
0

36 reaktioner till “Mitt nya objektiv”

  1. Wow, vilka snygga bilder! Skulle också vilja ha ett sånt objektiv, måste bara övertyga mig själv om att jag kommer att fota tillräckligt med det om jag köper ett sen när jag har mer pengar. :3

    0
  2. Åh, vilka fina bilder! Vill också bli lika bra på att fota, men jag orkar ju aldrig ta tag i det och försöka lära mig D: Jag bara kör på auto för det mesta, klickar och hoppas på att det inte blir skit, hehe…

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *