du är de vackraste jag vet

Bara kolla på min älskade bae <3
 
Idag var han så underbar. De har ju regnat i stort sätt hela dagen, så vi fick åka upp i regnet och sen bege oss in i ridhuset då vi behövde göra något för han hade vilat i 2 dagar. Vi hade först sprungit runt lite på stallplanen och i paddocken löst, de är en utmaning ibland att hålla fullt fokus på mig istället för på maten brevid 😉 Men när han tappade fokus behövde jag bara knäppa lite med fingrarna så kom de tillbaka.
Gick in i ridhuset och där red någon och mamma skulle lina Zaki så fick ha Kalle kopplad i början. Vi sprang runt och härjade lite och tränade på olika trix, buga börja han sätta rejält nu! Nästa steg är att han ska stanna i positionen bara hehe, jobbigt men vi kämpar! Han tycker iallafall inte alls att de är varken läskigt/komplicerat att gå ner i buga nu, och de är riktigt skönt, han tycker de är superkul för att han fattar!
Kopplade sen loss honom så vi arbetade löst. Hade redan galopperat lite jämnsides kopplad och tänkte att vi försöker okopplad, han kan ha lite svårt för de ibland, vill gärna ha han jämte mig oxå, så vi sätter en korrekt fattning sen galoppera jämnsides en bit. Och han satte flera galoppfattningar, vid min sida!! Helt lugnt och fint, han var så duktig :’) Målet här är ju att vi ska klara att han galopperar runt mig samtidigt som jag går/springer lite lugnt vid hans sida.
 
Avslutade sen med att bara sätta mig ner (dog av allt springande, bra kondis hehe..) och han kom direkt och bjöd på massa fina trix och satt sen under honom då han ville att jag skulle klia honom under huvudet och vid bogen, han la huvudet på mig och de var så underbart :’)
Fast jag satt där under honom, mitt framför hans ben, så kunde jag inte känna mig säkrare, fast det var en ”farlig” position så var de absolut inte det för mig. Jag är som tryggast vid hans sida, om de så är jämte, under eller på hans rygg <3

Åhh vad skönt att ha kommit igång med bloggningen, igen! Hhaha, har verkligen blivit många småpauser på sistone, och de ber jag om ursäkt för! Var verkligen inte tänkt så.. men är redo nu igen och har maaassor av bilder och inlägg att publicera, så underbart! Och om de är någon speciellt ni vill se, bara säg till! Så fixar jag de :*
Ska redigera lite mer bilder nu, sen blir de nog någon serie, kollar äntligen ifatt alla och har inte mycket kvar nu! xx

33 reaktioner till “du är de vackraste jag vet”

  1. Men åhh så fin han är! ♡♡♡ Såå fina bilder verkligen!
    Och samma för mig med bloggningen, det blev en liten småpaus men väldigt skönt att vara tillbaka nu igen:))
    Kramar, ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *