B&W/Stjärna

Denna katt är då den svåraste att ta kort på haha. Planen från början va att ta en närbild på ögat, ja sista bilden skulle väl varit helt ok om hon hade haft ögat öppet haha. Och andra bilden var ju tanken att skärpan skulle hamna på hennes ansikte, men som hon rullar runt och gnider sig mot marken så är de omöjligt att få in skärpan rätt, den blev rätt så mysig ändå tycker jag hehe. 3:e bilden kunde blivit riktigt bra om hela örat kom med och även om skärpan var på ögonen, den är liiiite för mycket ”framåt”. Men jaja, får försöka träna på hennes modelling, posa kan hon, men inte vara still haha 😉 Tur hon är söt iallafall!!
 
Nu har jag mycket att göra haha, ändå sitter jag här vid bloggen och har precis svarat på alla kommentarer och fixar inlägg :’) Ska gå och duscha och fixa mig nu sen måste jag packa och bestämma vilka kläder jag ska ha med mig, tro mig, de svåraste besluten jag gör i hela mitt liv typ hehe. Ska köra tidigt imon men kommer väl säkert inte somna förrän typ två eller något hehe.
 
Som sagt så kommer jag ej svara på kommentarer eller något nu när jag är i Göteborg. Har några inlägg som jag har fixat som åker upp. Troligtvis bloggning från mobilen också, får använda min lillebrors då jag fortfarande inte har någon <3333 Varför ska jag tappa bort min mobil på festivaler hela tiden?!?!? 🙂 Nästa festival ska jag sätta fast den på mig på något sätt haha.
Hoppas ni får en toppen helg nu xx

26 reaktioner till “B&W/Stjärna”

  1. Vilka fina bilder och vad synd att du inte fick bilden som du ville. Jag lyckades få lyckade bilder med närbild på en katts ögon här om dagen och blev så lycklig över det! Jag ska visa upp dem på bloggen så fort jag har överfört bilderna till datorn.

  2. Vinnaren av månadens blogg är nu uppe, kolla in om det var du som vann! 😀 Om inte, så får du ännu en ny chans imorgon att vara med och tävla igen. Puss!

  3. Vinnaren av månadens blogg är nu uppe, kolla in om det var du som vann! 😀 Om inte, så får du ännu en ny chans imorgon att vara med och tävla igen. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *