Vackert landskap

Så mysiga färger tycker jag. Och de är såå fint landskap där omg.
 
Sitter just nu och kollar The Originals och fixar naglarna. Fick en superfin färg från min Glossybox i December. Typ röd/rosa, jättefin! Tänkte för en gångs skull fixa mina naglar och måla dem nu, är såå dålig på det, men tycker det är så himla snyggt och rätt så roligt egentligen. Men de känns som om jag aldrig har tid, men när jag sitter och kollar på alla mina tv-serier så kan jag ju göra det!
 
Supermysig dag idag faktiskt. Skolan slutade inte förrän 15.50 så de var lite segt men stack sen in till stan med Wilma och vi gick runt och kikade lite. Köpte både andre och tredje boken av Fifty shades, omg fantastiskt haha. Sen var jag inne och kollade på H&M om de hade några boots, utan hög klack, men tyvärr hittade jag inga.. vill bara ha några enkla. Eftersom mina höga The Urban Project inte går att ha till t.ex såna ”lösa” byxor, eller vet inte hur jag ska förklara de, köpte ett par såna från Bikbok iaf haha. Sen har jag ett par andra boots, dock med rätt så hög klack, känner inte för att ha dem när de är halt hehe, och sen tycker jag de är snyggare med lite lägre klack till såna byxor. Får se om jag hittar några.
Var inne på Sjöbergs och provade en underbar Barbour jacka med hihih, såååå himla fin <3 Kärlek vid första ögonkastet liksom.
Avslutade med att äta god mat på Esthers, bakad potatis med kycklingröra, sååå gott! Och tackar fina Wilma för sällskapet, var så himla härligt ❤
 
Nej, ska kolla vidare nu och påbörja färgen på naglarna! Ska försöka fota dem oxå. Hörs imon xx

55 reaktioner till “Vackert landskap”

 1. ÅÅHH gud så fina bilder♡♡ Älskar verkligen ljuset i dem!
  hahha jag är också så, fixar typ aldrig mina naglar och när jag väl gör det så tar jag aldrig bort det heller utan det "slits" bort av sig själv efter en evighetXD Så efter en vecka eller två så kan man inte säga att jag hade finaste lacket;)) hahahah
  Åh det lät som en jättebra dag!! ♡♡
  Massa kramar till dig, du är så sjukt snäll bästa Ida♡

 2. åh, du fick mig att komma ihåg att jag har The Originals att titta på också! haha, kollar på en massa olika serier nu så kommer inte ihåg vilka jag har sett eller måste se

  1. haha förstår! håll ett schema, det har jag, för kollar på runt 25-30 serier så rätt så svårt att hålla kolla på alla hahah 😉

 3. Hej fina du! 😀 Veckans Vackra Vinnare är presenterade på bloggen och en ny omgång startar nu! Kika in och se om du blev en av vinnarna, om inte så var jättegärna med igen 😀
  Puss & Kram /Bambi

 4. Åh så vackra bilder! Älskar hur hela känslan fångas i bilderna. Helt magiskt! 🙂
  Jag måste erkänna att jag aldrig har sett The Orginals innan hihi. Känner att jag missat något som jag bör kolla upp! Annars så älskar jag också att pyssla med naglarna och måla dom i olika färger osv! Har dock aldrig prenumererat på Glossybox men hört många som gör det och som är nöjda! 🙂

  1. åh tack så jättemycket fina du!! ❤ Åhh de måste du verkligen se då, de är såå bra 😀 Jaa de är superkul 😀 Ja Glossybox är verkligen superbra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *