”The best things in life are free. The second best are very expensive.” – Coco Chanel

Förlåt för dåliga bilder, inte alls rättvisa, menmen! Jackan är marinblå och inte svart hehe.
Köpte iaf det ovanför. Mest basic. 2 tröjor, en skjorta, 4 par byxor, jackan och 2 halsband. Allt är från Bikbok förutom mina älskade Diesel <3
 
Söndag och skola imorgon. Vill inte åhhhh. Men tänka på att de snart är sportlov hihihi och sen veckan efter ska jag till älskade Österrike, Matrei, mitt andra hem asså <3 Taggar såååå himla mycket till det! Är ju där varje år som de flesta kanske vet.

Igår sprang jag och Kalle runt i snön i paddocken. Longerade lite lätt och sen sprang vi runt och spelade lite boll hehe. Han var duktig, lite okoncentrerad i slutet som han kan bli, men de är ju då vi slutar, när han känner sig ”klar”. Idag var vi ute på en runda på 6km. Har en sån app, superbra att ha igång, roligt att se hastighet, hur länge man red, hur långt osvosv 😉 Han var superduper taggad, ja som vanligt asså, och reagerade på minsta lila hjälp från mig. Jättefin! Och snabbt gick det, som vanligt jaaa haha 😉
 
Ska nu upp och äta köttfärssoppa, åh så gott <3 Sen blir de väl någon serie och sen läsa FSOG :’) Hoppas ni har haft en bra helg finisar xx

54 reaktioner till “”The best things in life are free. The second best are very expensive.” – Coco Chanel”

 1. Så fiiint!! 😀
  Sv: Åååå! Chanel är fina grejer 😉 Mammas märke på Kicks, typ det enda som duger åt henne, man blir lätt bortskämd med det märket 😉 Däremot känner jag inte till om jag vet hur den Victoria Secret – Bombshell luktar 😮

  1. tusen tack ❤
   åh jaa verkligen! Älskar Chanel så himla mycket :’) Åh den luktar såå himla gott! VS’s "bästa" parfym, den har vunnit flera priser osvosv :’)

 2. Gillar inte gula(dvs "naturliga toner" i bilder.. Men nu gör jag tydligen de helt plötsligt !? Skitsnyggt 😀 nu vet jag inte hur man följer bloggar för jag är sjukt ny.. Men finns de nån knapp? Som på typ instagram?

 3. Fin blogg du har! I början på januari flyttade jag till USA för att jobba som au pair, kika gärna in på min blogg och följ med på mitt äventyr på andra sidan Atlanten! 🙂

 4. Superfina grejer ju!! Gillade jackan 🙂
  Mycket roligare att träna när man har en app och kan se tider, avstånd m.m och hur man förbättrar sig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *