pomegranate love

Åh vem gillar inte granatäpple då? Älskar det! Dock så har vi det sällan hemma och även så är det väldigt jobbigt, klibbigt och allt hahah, att få ut dessa kärnor, dock finns ded massor med guider på nätet hur man gör det snabbt och enkelt, får kika på dem och lära mig så kan jag äta det oftare 😉 Innehåller massor med vitaminer oxå, superbra!
 
Ska nu gå och duscha. Har precis läst några kapitel ur FSOG, och efter det behöver man duscha. Hahahahahah okej lol men nej men asså helt seriöst så har aldrig i hela mitt liv jag dött så mycket av en bok. Den. Är. Så. Bra. Svimmar. De är så sorgligt att inte Christian Grey finns irl omg hahah <333
Som sagt, om ni bara ska läsa en bok i hela ert liv, LÄS FIFTY SHADES OF GREY!!! Och om ni typ inte gillar att läsa eller hatar det, LÄS DEN ÄNDÅ FÖR NI KOMMER INTE ÅNGRA ER OK. 17 dagar kvar till premiären av filmen, längtar så jag spricker <3
 
Nej nu måste jag gå, hörs imon xx

79 reaktioner till “pomegranate love”

 1. Så himla vacker frukt med! Haha, om man kan kalla en frukt för vacker 😉
  Svar: Åh, tack snälla! Ja, rosa funkar alltid 😀

 2. Åh jag håller med dig! Granatäpple är så sjukt gott men det är sällan vi har den frukten hemma hos oss faktiskt 🙁 Kommer inte ihåg när vi hade det sist haha!
  Jag har faktiskt aldrig läst den boken innan men har hört många som gjort det och tycker den är bra. Känner att jag måste läsa den jag med då jag gärna vill se filmen. Kanske är en bra idé att läsa boken innan också så man vet lite vad det handlar om hihi 🙂
  Hoppas du får en fin kväll! Kramar <3

 3. ååh, så himla fina bilder! Älskar granatäpple, så sjukt gott ju 😀 Kanske bara är jag som dessutom tycker att det är superkul när man ska få ut kärnorna från själva "äpplet"? :”’)

  1. taack finis ❤ jaa de är jättegott! 😀 haha ja det verkar så 😉 tkr de är helt okej i början men sen tar de ju sån tid och de blir kladdigt överallt haha! :’D

 4. Åh, ä l s k a r verkligen granatäpple, så himla gott! Dock som du skrev, väldigt jobbigt och svårt att få ut kärnorna haha 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *