oj va hände?

Håll över för att se efter, eller ja, ni ser väl hur det ser ut nu haha! 😉
Sååå det är detta jag har hållit på med de senaste 3-4 dagarna haha! Ny design. Fick plötsligt massa inspiration och kände verkligen för att koda och designa, så surfade runt bland massa bloggar och hemsidor för att se hur jag ville ha det. Och de blev såhär! Rätt så annorlunda va? Inget rosa ju haha! 😉 Dock äääälskar jag guldigt mer än allt nu så de blev ju perfekt. Lite mer stilrent, guld, svart, grått och vitt. Men ändå så tycker jag att den är ”jag”. Vad tycker ni? Var de förra bättre/finare? Något som är fel med denna nu? Säg gärna allt! Och jag hoppas att de rullande bildspelet visas där uppe och rullas?
 
Nej nu måste jag ta tag i mina kommentarer, har inte svarat på dem nu när jag har kodat och designat, blir helt inne i det haha! Så godnatt finisar xx

51 reaktioner till “oj va hände?”

 1. Åh vad fint 🙂 Jag hade önskat en kommentarsknapp under inläggen också, ibland när en postar många bilder eller långa inlägg, så scrollar en ner och kollar på inlägget först, också när en kommer ner så inser en att en måste scrolla upp igen för att kommentera 🙂

 2. Så fint! Jag önskar själv jag hade talangen att göra egna designer och headers men vet inte hur man gör haha.. Om det är något speciellt program man ska använda sig av osv. Kan ingenting om kodmallar heller och vet inte hur jag ska lära mig det heller haha 🙁

 3. Vad fint 😀 Alltid kul med en ny design 🙂 Det är som att man får lite mer motivation då 🙂
  SV: ja det hade vi verkligen! =)

 4. Åååå jäklar så snyggt det blev!! 😀 Älskar verkligen hur headern glider som en remsa, det var nytt och himla snyggt! :D♥

 5. Tycker den var supersnygg, verkligen annorlunda!! Har också börjat bli förälskad i mer stilrena färger, såå snyggt!!

 6. Åh så fin din blogg har blivit nu, den var fin innan men den har blivit extra finare 🙂
  Svar: Tack så mycket!!

 7. Tack för kommentaren! Jag lyckas inte heller alltid hålla löftena, men har det ändå. Mål kanske är bättre att ha egentligen. Designen blev väldigt fin 🙂

 8. Åh herregud vad fin designen blev!! Du är så sjukt duktig på det♡♡♡ ÄLSKAR din blogg, drömblogg! Så snyggt med dem rullande bilderna också!!
  Ja, verkligen grymt snyggt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *