nyårsaftonNågra från igår/idag hehehe. Tänkte inte på att ta på maten och annat osv för hade fullt upp typ haha.
 
Kvällen vad amazing igår. Vi var hos Malou och hade lite partyyyyy, vi hade superkul och dampade loss osv haha :’))) Måste göras om ofc, och de kommer de göras, så snabbt som möjligt, partyyyy azzzzzz.
 
Vad har jag gjort idag dåå. Varit i stallet och ridit dubbiiii. Han slog nog rekord i att gnägga när vi var ute idag haha. Han har aldrig gnäggat så mycket asså. Men han var väldigt pigg och framåt och köttade typ hela tiden haha. Men de var mycket för de hade smällts raketer och sånt, han är inte rädd för de men de blir ju alltid lite uppstressade så han ville nog vara med sin flock. Men vi galopperade berg-o-dalbanan och herregud, kraft hela vägen dit och hela vägen tbx, han ville galoppera hela tiden och de fick han, t.o.m heeeela grusvägen hem haha, så vi fick skritta av på stallplanen hahah 😉 Men de var sååå härligt och han fick springa av sig rejält hehe.
 
Håller faktiskt på med lite saker här nu gällande bloggen hihi.. får se när de blir klart 😉 Är hos Ida nu och ska sova där inatt, myssss! xx

11 reaktioner till “nyårsafton”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *