Mål med bloggen och Kalle

Har nästan aldrig nyårlöfte då jag nästan aldrig håller/kommer ihåg dem. Så tänkte ha lite mål nu istället! Har nog rätt så många mer med Kalle, lite sånt smått och gott haha, men de fick bli dem nu. Och med bloggen är de väl ofta de vanliga, öka statistiken och sånt, men tänkte även ha mer tävlingar och samarbeten.. får se vad jag kan hitta på hehe.
 
Vad har ni för nyårslöften/mål?

36 reaktioner till “Mål med bloggen och Kalle”

 1. Låter som bra nyårslöften! Det enda jag har kommit på är att jag inte ska spendera tid med folk som får mig att må dålig, som jag har gjort tidigare 🙂 utan fokusera på att må bra helt enkelt.

 2. Det var längesedan jag hade nyårslöften nu faktiskt. Nuförtiden så har jag mer som små mål jag ska försöka bocka av under året som stärker mig själv och ger mig något positivt på sikt. Tex att lyssna mer på mig själv och min kropp och göra saker som jag mår bra av. Inte styras av andra utan lyssna till mitt eget omdöme och följa min magkänsla då den oftast har rätt faktiskt. Nästan alltid skulle jag säga! Sen även att våga gå emot anorexin mer och tillåta mig själv att fika ute med mamma/vänner tex och göra det som jag mår bra av helt enkelt 🙂
  Tycker du har toppenbra mål som du vill uppnå! Tror absolut du kommer klara av dom då du verkar vara en toppentjej som är kapabel till allting 🙂
  Stor kram!♥

 3. vilka bra nyårslöften! Jag har tre mål: äta mindre kött, fotografera mer och må bättre psykiskt. sedan har jag gjort en lista på min blogg på lite annat jag vill göra 2015. Kram!

 4. Vi har ju ganska så liknande mål både med bloggen och hästarna! hihi 😀
  Sv: Haha jaaa! Men det skulle lätt vara värt det 😉 Finns plats till dig å din pålle här hos mig :DD<3

 5. Åh vad bra mål!! Så duktig är du, det kommer gå jättebra för dig♡♡
  Jag vet faktiskt inte direkt vad jag har för mål under 2015….hm…Får fundera på det:))
  Många kramar & hoppas du har en jättebra dag!

 6. Blir spännande att se hur det går med målen framöver!:) Själv har jag lite personliga mål om att få bättre balans mellan jobb och fritid, så vill jag hinna med minst 4 utlandsresor. Ska nog fundera lite till på fler mål!:)
  sv: Tackar så mycket! Haha bättre lycka på torsdag då!:)

 7. Vilka bra mål du har, tror du kommer att lyckas med alla!!
  Svar: Tack så mycket för din kommentar, ska fundera på det di säger! Men det blir inte nu jag köper kameran utan det blir senare när jag har pengar och vet vilken jag ska köpa 🙂 Men tusen tack igen för din kommentar blir så glad när folk hjälper!

 8. Hej sötnos! Efter en längre bloggpaus så är nu Veckans vackra vinnare utsedda och länkade och allting fortsätter som vanligt! 😀 Kika in och se om du blev en av vinnarna, om inte, var jättegärna med igen! 😀
  Puss & Kram /Bambi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *