Love me like you do

Några som ville se en del nya före/efter bilder. Så varsågoda :*
 
Sitter just nu och lyssnar på låtar från Fifty Shades of Grey. Omg såå bra. Har inte läst boken eller något sånt, sen såg jag att den skulle komma på film när trailern släpptes. Tänkte då, ja vad roligt men inget mer haha. Sen nu när jag har sett trailern ex antal ggr så får man damp för måååste se den när den släpps haha. Måste läsa boken oxå.
Älskar egentligen att läsa, men tyvärr har jag tappat det de senaste åren, har verkligen inte haft tid eller ro att sätta mig ner och läsa. Skolan tar död på en, sen är det då hästen och bloggen. Tar typ upp all tid, och tv-serier ofc! 😉 Men klagar inte, älskar alltihopa, förutom skolan då, den hatar jag haha :’)
 
Idag har de ju varit klass-2 varning här i Blekinge. Var uppe i stallet i förmiddags och fixade Kalle, egentligen skulle vi ut och klättra meeeeen hahah. Ja de har ösregnat typ hela dagen och de blåser så in i. Så jag pysslade om Kalle extra länge och gjorde honom så fin. I början tyckte han inte de var så kul, men han tyckte om det mer och mer sen haha. Vi gick runt på stallplanen oxå och gick upp på olika pallar osvosv. Även plaskade vi i sjön på stallplanen (ehh ja om ni har mig på snapchat så på min my story så ser ni, en hel sjö på stallplanen, de blir alltid så när de regnar mycket, men herregud, längesen de var såhär mycket!! Heter kallekalops på snap, adda jättegärna!), han brukar inte vilja gå i vattenpölar (han älskar att bada, missförstå mig inte haha, hans liv typ) för han tycker inte de är såå kul och även för kallt. Men idag bara köttade han i och började plaska haha. Han var ju redan dygnsur och kall så han bara skit samma 😉
 
Och vad ska jag göra nuuu, svara på kommentarer och sen GoT, förvånad? Nej haha. Snart klar med GoT, bäst är det <3 xx

45 reaktioner till “Love me like you do”

 1. Fina bilder! Och vilka söta hundar! 🙂
  Om du vill får du gärna kolla in min nystartade fotoblogg. Den innehåller, förutom foton, en del konst, vardagshändelser samt lite tips för fotografering och redigering 🙂 Kika in om du har lust! Kram!

 2. alla bilder är sjukt fina! och det är roligt att få se både före och efter bilder så att man kan jämföra 😀 jättefina allihop! Använder du photoshop eller? 🙂
  sv: tack så mycket, ja 2014 var ett mesta dels väldigt bra år för mig 🙂 hur var det för dig? <3

 3. Alltså så himla fina bilder och redigeringar! Skulle inte du kunna göra ett inlägg om vad du tänker på när du redigerar dina bilder? 😀 Hade varit sjukt kul att veta, det står nämligen lite still i redigeringsväg för min del 😉

 4. Åh vilka fina bilder! Både efter och före! Och oh visste inte att dem kommit ut! Finns trailerns version på crazy in love också?? 😮
  sv: Taack!:)) Hahah a är lite tråkigt när man kommer sent hela tiden hahah ://

 5. Men åh vad fina bilder du tar vännen! Blir så imponerad! 🙂
  Har inte heller läst den boken faktiskt men har hört av många att den ska vara superbra! Egentligen gillar jag också att läsa men jag känner precis som dig med att jag inte riktigt har ro till att göra det tyvärr vilket känns trist. Tänker liksom på andra saker medan jag läser vilket då bara är bortkastat med tid då man bara måste läsa om varenda mening hela tiden haha 🙁
  Hoppas du mår finfint idag och får en mysig söndag! Stor kram♥

 6. Roligt att se lite före och efter-bilder!:) Hehe känner igen mig i läsandet…älskar det men har tappat det nästan helt på senaste…jobb och serier osv tar all tid känns det som!:P
  sv: Tack snälla!:)

 7. Riktigt fina bilder! 😀
  Sv: Haha jasså? Jag föredrar varmblod, men kallblod är rätt mysiga ibland också ^^

 8. AWWW vilka SÖTA djur haha 🙂 jag passar på att önska dig ett gott nytt år med massor av spännande äventyr
  Ny post ute.romantiskt badrum med liten budget 🙂
  ha en kanonvecka
  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *