latest iphone pics

Lite bilder tagna med mobilen. iPhone 5s/VSCOcam. Den nästsista är ifrån idag, OMG SNÖ SOM LÄGGER SIG RIKTIGT. Den sista är från någon dag då de la sig i typ 5min hehe.
 
Jaaa idag har de snöat hela dagen!! Helt sick jueee. Synd att de inte är minusgrader, för vill ha fluffig snö <3 Men de kommer hoppas jag. Iallafall ett steg närmare haha. Men imon ska då jag och Kalle ut i snön, vill dock ha myyycket mer så vi kan kötta runt riktigt, såå härligt omg <3
Skolan var väldigt lång idag. Dock inte sååå tråkig, helt okej. Kollade på en konsert som musikarna i vår klass har jobbat på, de var superduktiga!!
 
Kom hem vid halv 5 och ville egentligen ut och fota i snön men de började bli mörkt då så får se när jag hinner. Imon ska jag upp till Kalle så snabbt jag har slutat tror jag, kanske hinner lite snabbt innan jag ska upp dit, får se! Har kollat på The originals och Eye Candy. Även Devious Maids som de blir resten av kvällen och Fifty shades of grey såklart!! Spammar med videos på vine från filmen, omg jag dör seriöst hadkjanskasn. Om ni vill följa mitt fangirl konto på vine, heter idanilsson, har bild på mig japp och de är maaaaaassa vines med snygga killar (speciellt Paul då hehehe, och massa andra) och sen från alla 100 tv-serier och filmer heheh.
Vi hörs imon xx

64 reaktioner till “latest iphone pics”

 1. Du behöver inte godkänna denna kommentar, men skulle bara skriva lite kort om blogfame 🙂
  Vi har ju hästsport och så (hööks) som kanske skulle kunna passa dig också, om du vill blogga om sådant (du är väl en hästtjej har jag fått för mig!), men annars går det ju bra att tipsa om kläder, smycken, skönhet osv 🙂 Det funkar alltid! Har du några frågor är det bara att ställa dem 🙂

 2. sv: okej vad roligt att du tycker det, imorgon kommer frågestunden upp så passa på att titta in igen och ställ frågor då 🙂
  ja det är de verkligen, och speciellt hästavdelningen 😉 haha!
  det är ingen fara, ta din tid. Ingen brådska här inte 😉 <3

 3. Har fortfarande inte läst den boken, kanske borde försöka göra det innan man ser filmen 🙂
  Svar: Ja, jag såg båda filmerna igår. Gillade båda två! 🙂
  Åh, vad mysigt! Idag har det snöat här med, men inget som lagt sig.

 4. Sv: tack så jätte mycket!:)
  Vad fina bilder du tagit! iPhone kan faktiskt ha riktigt bra kamera!
  Så söt häst med! Och fin bild på dig!:)
  Hoppas du haft en fin tisdag!:)

 5. Hej! ååh vilken fin blogg och bra blogg:)
  har frågestund på min blogg klicka in och fråga nåt det skulle vara roligt om du just gjorde det har det bra :)XOXO

 6. Kul att få se dina senaste bilder! Och här snöar det också, var helt vitt ute när jag drog upp rullgardinerna i morse. Sjukt mycket snö verkligen.
  sv: Vad roligt, då kommer det att bli frågestund inom en snart framtid 🙂

 7. Gud så vackra och härliga bilder verkligen! 🙂 Har faktiskt inte läst den boken innan men har hört många som gjort det och tycker den är jättebra så ska ge den en chans och läsa den jag med hihi. Dock så har jag haft ganska svårt att finna ron till att läsa men ska verkligen försöka! Har hört att det ska komma en film också! Spännande 🙂
  Kramar♥

  1. tusen tack fina du ❤❤ Jaa gör det! den är fantastiskt :’) Jaa samma här nu på sista tiden :/ Men denna blir man helt slukad av haha 😀 Jaa taggar såå mycket till den :’) kramar ❤

 8. Åhh måste säga att den andra boken är sååå mycket bättre än den första! Snön höll inte i sig alls här nere i Malmö.. jag blev såå ledsen :'(
  Kraaaaam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *