gosigt med frukost och GoT

Åh min frukost för några dagar sen! Framför bästa GoT :’) Vad har ni för favoritfrukost? Min är helt klart några slags pannkakor (bananpannkakor, havrepannkakor, kesopannkakor, banan/jordnötssmör-pannkakor, amerikanska eller vanliga, de finns mååånga haha!) och smoothie (helst hallon och mango) och sen självklart massa bär! Vad brukar ni äta? Behöver lite idéer! Älskar frukost, de bästa och godaste målet!
Ska själv upp och äta nu, vaknade precis typ hehe. De blir nog några slags pannkakor 😉
 
Idag händer det annars inte så mycket. Ska bara fixa lite mappar på datorn och rengöra Mace hehe. Även fixa lite inlägg och redigera bilder. Upp till Kalle och rida ut. Imon ska Ida och jag in till stan och göra ett nytt försök haha! På fredag är de bio med bästa friendos, Taken 3 omg!! Så taggad haha, Liam Neeson är ju kung! 😉
Hoppas ni får en bra dag finisar xx

41 reaktioner till “gosigt med frukost och GoT”

 1. Jag har ju som sagt klippt lugg och varje gång jag ser mig i spegeln så tänker jag på dig, låter rätt läskigt haha men jag ser dig som en inspiration eftersom du passar så bra i lugg och är så otroligt fin!

 2. Så fin bild! Jag älskar att göra scrambled eggs på vintern, sånna morgonar då det är kallt och lite halvmörkt 😀 Så fint ljus i bilden btw 🙂

 3. Gillar också pannkakor (banan eller amerikanska) allra bäst, och smoothie av alla dess slag. Eller keso med bananskivor och en kopp grönt te. Fast äter allra oftast bara fil eller andra sådana där ganska tråkiga grejer haha.. 😉

 4. Mysigt!:) På vardagar kör jag en smoothie på kvarg, hallon, jordgubbar, banan, lite krossade linfrön och mjölk!:) På helgerna gör jag gärna gröt, havregrynsgröt med äppelmos eller mannangrynsgröt med socker och kanel!:)
  sv: Ja dom var riktigt söta!:)

 5. Åh gott!! Bananpannkakor är SÅ gott! Något jag gillar är mugcake, det är asgott, speciellt med banan och jordnötssmör 🙂 Brukar dock alltid äta kvarg med hallon och banan, lite flingor, plus knäcke med skinka och keso – älskar det!!

 6. Åh men lyx! Jag äter typ aldrig något gott till frukost :/ En macka som bäst, hatar den måltiden vilket som är lite synd för alla andra verkar tycka så himla mycket om den alltså 🙁

 7. ÅÅÅHH vad fina bilder!! Värsta tumblr och allt sådant, helt underbara <3333
  Sv; Det var en sen julklapp från mina kusiner som bor i Norge i paketet! Träffar inte dem så ofta men jag & mina lillebror fick julklappar, så det var jätteroligt:D Blev superglad;)
  Många kramar! <3333 Hoppas du haft en jättebra dag finis!

 8. Hejhej! Ville mest tala om att jag finns 🙂 Kortfattat så lägger jag just nu upp en bild från min Wreck This Journal -bok varje fredag. Ett fint litet citat varje tisdag och så kan du följa min 365dagars Challenge 😀 kram

 9. sv: Du får jätte gärna ta vår snö, vill inte alls ha den:) Men kan förstå att du vill ha den då:) Bara att ta den, haha 😉
  Vad fina bilder, ser riktigt gott ut! Jag har börjar gilla kvarg med frysta bär i till frukost, och en kopp nygjord kaffe och knäckebröd, så mumsigt!
  Har du några roliga planer i veckan?:)
  Ha en fortsatt fin kväll:)

 10. Så gott! Håller med dig, jag älskar amerikanska pannkakor (det var det enda jag åt under två veckor i USA) och självklart smoothie! Kram

 11. Åh jag håller verkligen med dig! Frukost är det bästa målet på dagen enligt mig med och jag kan bara inte vara utan det då jag inte fungerar utan det i magen. Dessutom är det jättedumt att skippa det då det målet är det som startar igång förbränningen och hela maskineriet på morgonen 🙂
  Själv så äter jag alltid fil och müsli med smörgås och juice. Har gjort det sen jag blev inlagd första gången ( pga anorexin ) men vill våga variera mig mer och äta lite olika saker! typ pannkakor då det är såå gott tycker jag 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *