Fluffiga Svante

Vilken modell vava? 😉 Inte lätt att få honom att modella i början haha, när han inte ville han bara nej hejdå sen gick han haha! Men mot slutet så gick det bättre och bättre. Blev nästan lite ”studio” känsla över de sista bilderna, rekvisita och allt haha. Synd att jag inte fick med hela han, alltså hela tassarna, men hade såklart just då på de fasta objektivet så kunde inte zooma ut och hade väggen bakom mig så kunde inte backa mer hehe. Annars hyffsad nöjd med bilderna, skärpan kunde varit lite bättre oxå. Och ISOn fick jag ju ha rätt så högt eftersom vi var inne och de är sååå grått och trist ute.
 
Ville först bara tacka för alla fina kommentarer om den nya designen! Tacktacktack ♥♥ Var en stor förändring för mig, inte något rosa alls haha, har haft det i varje design fram tills nu tror jag. Iallafall alla fina ord värmer så himla mycket ♥
 
Sov till 13.30 idag. Hahah ok liksom. Gick och la mig 04.00 inatt och ställde kl på 12.00, senaste 12.30, men såklart när jag vaknade så stängde jag bara av alarmen och somnade om och sov i 1h30min till, så skickligt Ida :’) Så hade missat halva dagen och ja haha!
Cyklade upp till stallet vid 16.00 för hade insläppet. Tog in alla hästarna och tog sen Kalle och fixade honom och vi gav oss ut i mökret, han var superduktig! Vi red överallt i trafiken och där de är lampor och sånt. Han tyckte de var väldigt spännande, det brukar han göra när de är mörkt haha 😉 Pigg var han med, han har hostat de senaste gångerna vi har ridit men varit pigg och så men ändå inte så han brukar vara, så undrade om en förkylning var påväg, men idag visade han inget sånt allt, superpigg och hostade inget! Det är ju vädret som är helt ajkndkjsan här :’)
 
Imon ska jag in till stan och klippa luggen woopaaa. Även så ska jag och Ida äta thai och gå runt i stan lite, mysigt! Nu väntar lite kommentarer sen lite GoT, härligt! Hörs imon xx

39 reaktioner till “Fluffiga Svante”

  1. Sv: Tack så jätte mycket! Vad glad jag blir 🙂
    Gud så fina bilder på lilla vovven, så söt!
    Riktigt fin blogg du har med 🙂

  2. Så fina bilder på en ännu finare vovve! Och din design är riktigt tjusig 🙂 Som vanligt!
    Svar: Jag tyckte filmen var helt ok, inte den bästa i serien. Men tror det är som en uppbyggnad inför sista delen 🙂
    Ha en fin måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *