Fifty shades of grey

Kollaget är gjort av mig. Diamantkollage är såå fina tycker jag hihihi.
 
Okej, alla vet nog kanske min kärlek till FSOG som jag typ nämner i varenda inlägg??? :):):):) Imon är det 2 veckor tills filmen har premiär, 2 veckor tills jag kommer sitta där i biosalongen, 2 VECKOR TILLS JAG KOMMER DÖ! Omg svimma, hyperventilera, svettas, gråta, skratta, skrika, all emotions at once seriously. Kommer inte komma därifrån levande iallafall :):):) Haha ni kan ju följa mitt hype på Snapchat isf (KALLEKALOPS!), ska försöka uppdatera där mycket under dagen, och innan filmen, kanske under (omg typ filma alla moments omg) och efter, när jag ligger där helt borta.
 
Nej, denna bok har förändrat mitt liv helt klart. Om ni inte har läst den så gör det, NU! Fattar inte att jag har varit så seg med den och inte läst den??? Jag älskar ju att läsa men tappade det ett tag där när jag hade så himla mycket att göra. Men omg, alla feels, de är helt amazing.
 
Och okej, Jamie och Dakota är perfekta roller för Christian och Anastasia, perfa. Jamie är ju inte lite snygg (inte alls nej…………) och man dör ju inte alls av hans blick (inte alls nej……….) de perfekta gråa ögonen och allt är perfekt. Och Ana är helt oskyldig och söt och allt omg. Get married in real life lix. Jamie var ju btw oxå med i början av Once Upon a Time, på tal om något annat liksom….
 
Nej detta blir helt flummigt och galet och nu tänkte jag gå och duscha för att sen börja på den ANDRA BOKEN!!!! Fifty shades darker, aeeee, wish me luck girls and boys, boys and girls <3
HÖRS IMON HEHEHHE xx

68 reaktioner till “Fifty shades of grey”

 1. Haha, jag skulle aldrig våga se den här i en biosalong fullt med folk. Den är lite väl sexuell för det, kan jag tycka 😛 Men jag vill gärna se den, för den är ju intressant!

 2. Åh så kul att hitta nån som är lika taggad som jag på filmen!! 😀 Alla i min skola är så himla tråkiga och ingen tycker den låter spännande typ och jag ba HERREGUD JAG DÖR ÅT DOM VAD TÄNKER DOM MED??!?!?! Jag är så sjuuuuukt taggad! 😀

  1. ÅHH JAAAA SÅ HIMLA HÄRLIGT OMG FANGIRLING JAPP OMG<3333333 Fattar inte heller det, de är jag och en till kompis som är helt hyped lix och vi gråter typ varje dag och uppdaterar ibland på snap typ "WILMA VI ÄR TAGGAD PÅ FIFTY SHADES OF GREY ELLERHUR" "JAAAAAA DE ÄR VI!!!!" sen typ gråter och skriker vi hahahaha alla bara wtf säkert hahah nej men life of a fangirl lix ;))))))))

 3. Har ju inte läst den ännu :O Måste göra det! Ska se den med några vänner helgen efter att den har premiär. Får se vad jag tycker om den 🙂
  Svar: Jag tyckte väldigt mycket om den, inte lika bra som den första men bättre än den andra 🙂

 4. Åh asså jag är en tvärtomare, jag ser jämt filmen först och sedan läser jag boken/böckerna. Men åh vad jag vill se denna film, hoppas bara pojkvännen vill hänka på den annars är min alla hjärtans dag sämst haha :)) Seen (efter jag läst ut Markus Zusaks Boktjuven) ska jag läsa böckerna!! 😀

 5. Haha va rolig du är…hoppas verkligen att filmen kommer svara upp till dina förväntningar!:) Jag funderar på att se filmen först och sen läsa boken!:P

  1. Omg jaaaag veeeeet!!!! helt akjdnkajsndkasjn och de som säger att han inte är perfekt för Christian, de har fel med sina ögon och typ allt för han ÄR VERKLIGEN PERFEKT!!! punkt slut hahaha :’DDD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *