dramatic no-color

Väldigt mycket svartvitt på sistone hehe, but I like it! Som sagt, gärna dramatiska svartvita bilder. Passar perfekt till hästbilder! Fotade dessa när vi var hos mina kusiner på deras gård, de har ett gäng islandshästar, så söta!! Vilken är eran favorit?

Åh var så taggad på att rida ut och galoppera i snön idag. Meeen märkte när vi red i skogen att maaaassa har töat bort, så red inte den rundan jag tänkte, för där skulle det säkert inte vara någon snö. Så red på en grusväg istället och där hade de kört och de var lite i skogen så vissa ställen var det typ inget men på andra ställen var det väldigt mycket i mitten där de inte hade kört. Men väldigt blöt snö dock. Men Kalle var väldigt nöjd för han fick iaf galoppera i lite snö haha!! Märkte verkligen det på honom, han äääälskar snö 😉 Men åh blev så ledsen för ville ju ha massa snö, inte att de hade töat bort *gråter ihjäl*. Hoppas verkligen de kommer ny snö, och att det då är minusgrader så vi får fluuuff!!
Han var duktig. Gjorde dock misstaget och red ut idag, de var han inte riktigt redo för idag, så hoppade av när vi hade ridit en runda för han gnäggade och märkte på honom att han inte trivdes så mycket, men när jag hoppade av och gick med honom så slutade han gnägga och trivdes mycket bättre. Han hade jättefin trav och galopp, min fina <3
 
Idag väntade ett paket från Lush på mig. Åh vad jag älskar Lush <3 Det kanske inte så många vet, meeen tänkte göra en liten video när jag visar upp vilka produkter jag har från Lush, vilka mina favoriter är och vad jag använder i ansiktet (som tar väck finnar, orenheter, rödflammig hud, ja you name it! och de är helt fantastiskt bra och fungerar <3). Är en redig Lushie heheh 😉 Någon mer som använder produkter från Lush?
Även så väntar jag på min Glossybox som kanske kommer denna veckan, annars i början av nästa. Åh så taggad!! Ska jag göra en unboxing på den kanske? Kan göra det på alla de andra kommande oxå om ni vill. Fick ju en prenumeration på Glossybox i julklapp! Fantastiskt <3
 
Känns som att de blev massa frågor i detta inlägg haha! Ska nu göra allt de vanliga, svara på lite kommentarer, duscha, serier och Fifty shades of grey. Klagar inte, inga läxor eller något, så skönt haha. Puss på er xx 

77 reaktioner till “dramatic no-color”

 1. Islandshästar är så söta!:) Använde Lush produkter förut när vi hade en butik här i stan som sålde det…sen slutade jag bara köpa när butiken stängde!:P

 2. åhhhh sååå fina bilder♡♡♡ Han är ju för söt!!
  Att kliva in i Lush affärerna är såååå roligt, dem har så mycket gott och bra produkter!! Så bra affär! ♡♡♡
  Vart lägger du upp de videosarna på lusch isf? Och detsamma med glossyboxen, skulle vara roligt:DD
  Kramar♡♡♡♡♡

 3. Har bara testat badbomber ifrån Lush, men är sugen på att pröva på deras andra produkter med 🙂
  Svar: Tack! Jag är riktigt glad att jag köpte dem 🙂
  Hoppas du haft en fin kväll nu!

 4. Nämen åå så söta bilder 😀
  Sv: Haha nä, finns inget väder som är någon ursäkt 😉 Då det var storm här var vi ju ute och tog in hästarna, nere på stora vägen var svårt att gå kan jag säga haha ;D Promenaden satt fint! Kände mig himla hurtig 😀

 5. Sv: min syster tackar så mycket för gratulationen!:)
  Gud vad fina bilder! Håller helt och hållet med dig om att svartvitt är så otroligt fint!
  Det var modernt och förr och det kommer tillbaka mer och mer, så otroligt fint!:)
  Min favoritbild var den sista då man ser mycket av hästen men de andra var så fina med, bra skarpa med fokus på ögonen och manen och det!:)
  Hoppas du haft en fin Lill-lördag! Planer inför helgen?:) kram!

 6. Jag håller verkligen med dig! Svartvita bilder är verkligen superfint och det blir en sån känsla i bilderna också tycker jag 😀 Tycker alla bilderna är superfina men min favorit är 2an 🙂
  Åh vad kul med paket från Lush! Älskar deras märke och produkterna överlag såklart! Skulle vara superkul om du gjorde en video om det precis som du känner att du ska göra! Så kul att se vilka som är din favvosar och vad du tycker om dem 🙂
  Kramar♥

 7. Åh vill också galoppera i snön! Ska ut till stallet imorgon och rida och hoppas på bra underlag så det blir race på fälten haha 😀
  Kram Hanna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *