dagen i stan

 
Ida och jag var ju i stan idag och kollade lite. Fick hem mig den tröjan som jag har på bilden, tyckte färgen var så fin! Fast den inte stämmer överens med bilden för den är redigerad osv hehe 😉 Den kommer från Lindex! Vi åt den goda surdegstoasten på Ester’s oxå, gos. Hade lite ryck på hemvägen i bussen oxå för vi mådde typ illa för vi bara snapchattade med alla haha lol. Om ni vill adda mig där (bjuder alltid på massa roliga stuff hehehehe) så heter jag kallekalops!
Kalle fick såklart vara med oxå på ett hörn. Ska upp till honom nu när jag har skrivit klart detta inlägg. Första bilden (HUR SNYGG?!?!) är i ridhuset när vi lekte med den stora hästbollen, jag sköt iväg den jättehårt så den flöööög typ och Kalle han dog hahahah. Stod och kollade så i typ 100 år :):):) Andra bilden är här om dagen när vi skulle ut i trafiken och kötta i mörkret haha. Han har en reflexväst på sig som ni ser 😉
 
Nej nog med prat. Ska upp och gå ut en runda med honom, i mökret. Skulle egentligen upp dit innan stan och ut och klättra med honom men de var typ storm och regn så kände inte för att cykla och ut och klättra när de är superhalt osv :’) Hörs imon xx

36 reaktioner till “dagen i stan”

 1. Nu är dagens blogg avslutad, kika in om det var du som vann en länkning för mina ca 5000 läsare.
  Kram Jennifer. ♥

 2. Åh vad fina bilder! 😀 Och ser ju jätte mysigt ut hihi 😀 Haha å ååh! Vad söt lilla pållen är, är det en reflexväst han fått på sig där? 😉 Hade varit kul att ha dig på snapchat också!! :D❤

 3. Sv: Haha okej, jag följer pretty little liars, one tree hill, the vampire diaries, bones, men gillar även typ gossip girl, criminal minds osv:)

 4. Vad mysigt med en sväng till stan med en kompis och även att du fick med dig lite shopping hem! Funderar själv på att dra en vända och kika lite och se om jag får med mig något hem också. Har inte ens varit på mellandagsrean i år jag haha.. Så det finns nog en hel del att ta igen! Så god mackorna ser ut också! Mums 😀
  Hoppas du annars mår fint idag och får en mysig fredag! Kramar♥

 5. Sv: Hihi, ja visst är hon!? Då kan du kanske förstå att jag föll direkt för min lilla valp? 🙂

 6. Sv: ja det är verkligen kul att ha de så nystädat och nybäddat och fint!
  Hatar när de är så stökigt!
  Vad härligt, vill också se taken 3! Du får säga om den var bra eller inte!
  Låter som en toppen helg då ju! Alltid kul med överraskningsfest! Ha en toppen helg då!
  Jag jobbar hela helgen! Så det blir rätt lugnt för mig! Ska klämma in ett träningspass i helgen med!:)
  Alltså jag tycker verklig om din blogg!så otroligt fin, så mycket fina bilder och så ljusa och fina färger! Kram <3

 7. sv: Min heter Nissin Di622 Mark II. Du hittar bild på den bland mina utrustning!
  Rekommenderar verkligen att skaffa en blixt!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *