bland det godaste som finns

Juice!! De är bland de bästa jag vet, såå himla gott! Passade på att göra en när jag hade granatäpple och fotade dem. Apelsin, morot och granatäpple i råsaftcentrifugen! Dock tog jag nog lite för mycket morot så den smakade lite för mycket morot hehehe. Men annars var den god! På tal om mat, imon ska jag testa en superduper god sak.. eller har inte ätit den innan men vet att de kommer vara fantastiskt haha 😉 Så de kommer upp på bloggen! En ledtråd är att jag brukar ofta baka med detta, älskar att göra massa olika recept med det hehe..
 
Har precis tvättat mina sminkborstar. Herregud, det behövdes verkligen haha! Är såå himla dålig med det men tänkte börja med det nu iallafall var tredje vecka, helst varannan! Beroende på hur mycket jag använder dem. Skönt att ha det gjort.
 
Red ett pass i ridhuset idag med Kalle, med sadel!! Vi hoppade lite studs och galopperade över bommar och sånt, han älskar verkligen studs haha! Tar svängen supersnävt och sen köttar han som kajndjak i galoppen och hoppar haha. Han var verkligen jätteduktig med studsen och vi satte vägarna både före och efter väldigt bra tycker jag. Även satte vi galopperskänklarna fint i slutet, härligt! Galopperade vääldigt mycket detta pass så han blev rätt så svettig, skönt för både honom och mig tror jag.
 
Och att de är fredag. Amazing. Har inga direkta planer i helgen. Bara läsa, kolla serier, blogga, rida och försöka fota lite, alltså allt de vanliga hehe. Städa rummet mååååste jag göra, de är kaos, som vanligt :):):)
 
Nej ska nog läsa lite nu och kolla serier resten av kvällen! Hoppas ni har haft en toppenfredag ❤ xx

54 reaktioner till “bland det godaste som finns”

  1. Låter som en lugn och skön helg. Helt i min smak 🙂
    Svar: Ja, hon är bra snygg alltså 🙂
    Hoppas nu du får en fantastiskt bra lördag och helg!

  2. Åååh! ser såå gott ut ju! 😮
    Sv: Aaaw!! Vad go du är!! 😀 ❤ Ja absolut, det låter bra! Hoppas någon sådan tävling kommer snart då hihi 😀 Kraaam :*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *