Barbour love

Omg. Märkte oxå nu att ena fickan är halvt öppen, störande haha.
 
Var ju inte lite hypad i förra inlägget så glömde helt bort att berätta detta!! Igår när jag kom hem från stallet låg denna och väntade på mig, omg, blev så glad och typ dog :’) Var ju inne och provade lite olika Barbour i tisdags, men fastnade direkt för denna, deras klassiska. Sååå himla snygg asså, och så skön!! Perfekt till våren, så taggad till att få börja använda den riktigt :’) Tack min bästa fina pappa <3
 
Vad har hänt sen sist då. Inte så mycket haha. Igår var jag ute och red på en SÅHÄR stark ponny, goooosh asså. Första gången han drar såååå himla mycket haha. Han är ju alltid så himla lätt och stanna när vi är själva ute, använda rösten eller sitsen bara, ibland ta i honom lite. Men igår höhöhöhö.
Glad att han är pigg iaf, han sticker ju inte, nejnej, utan bara drar väldigt mycket haha 😉 Hade repgrimman oxå japp, och barbacka, gick snabbt och hejvilt. Han blev lite sur (därför han drog sen tror jag) för vi vände fram o tillbaka för vi skulle hoppa ett hinder som är så mycket kärlek, och fick vända lite för många ggr för behövde bryta av grenar och sånt som var ivägen haha!
Jag och Alice var ute och red nu ikväll i snöstormen. Vi såg ingenting, kolsvart (och vi red i skogen och överallt) och snöade hur mycket som helst, fast vi hade ju pannlampor och sånt såklart. Men de skötte sig toppen! Och de var riktigt mysigt ändå, fast de var jättekallt och vi blev blöta.
 
Tänkte gå och fixa mig nu ser sätta på ett avsnitt av någon serie eller läsa FSD, kärlek. Ha det så bra xx

75 reaktioner till “Barbour love”

 1. ÅÅHHHH SÅ sjukt fin jacka!! Du är så sjukt fin & jackan passade dig superbra!!
  ——
  Åh vad roligt det lät! Snöstrom ojojoj XD heheh! Men det lät som sagt ändå mysigt♡ men pannlampa & allt:)))
  SV; AWWW tack så sjukt mycket, betyder verkligen sååå mycket, underbara Ida♡♡♡♡♡♡
  Hoppas du haft en riktigt bra dag, och att du får en go fredag imorgon!
  Massa kramar & sov gott<33

  1. menar du Kalle? Hihih han är redan fullvuxen, fast han är ponny, alltså mindre än en häst, men ja, han kan vara väldigt stark haha 😉 åh tack fina du ❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *